DUBIK: nekonečná letní kolekce Ivy Burkertové

DUBIK: nekonečná letní kolekce Ivy Burkertové

Novou kolekci značky ODIVI pro sezónu SS 2014 zvanou DUBIK jsme mohli vůbec poprvé vidět 17. dubna v showroomu návrhářky.

V rámci akce proběhla módní přehlídka, netradičně přesunutá do venkovních prostor vnitřního traktu domu. Konec mola navíc zdobil zajímavý architektonický prvek v podobě kovové konstrukce, u které modelky různě pózovaly. Poté následoval VIP shopping a představena byla také nová kampaň talentovaného fashion fotografa Jana Grombiříka.

Inspirací pro vytvoření kolekce DUBIK byl návrhářce Ivě Burkertové motiv kruhu, který přesně vystihuje její podstatu – je koncem i začátkem a zároveň nekonečnem, jasným cílem i láskou v každém z nás.

Netradiční materiály a zajímavé střihy kompenzuje střídmá barevnost, jejíž základ představují tóny bílé a béžové. Minimalistické modely s oversized prvky kladou velký důraz na detail, časté je také vrstvení a neobvyklé kombinování.

 

 

Nejdiskutovanějším modelem večera byla určitě mohutná béžová sukně z pěny, která drží tvar za všech okolností. Ze stejného materiálu můžeme v nové kolekci ODIVI najít i šortky a kabátky. Vše doplňují jednoduché čistě bílé šaty a topy zdůrazňující ženskost a elegantní široké kalhoty s moderním vysokým pasem.

 

 

Veškeré modely i doplňky je možné zakoupit přímo na webu www.odivi.cz.

Fotogalerie: ODIVI SS 14 lookbook
Zdroje obrázků: ODIVI

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram