Dundas představil městský punk s nádechem džungle pro jaro 2019

Dundas představil městský punk s nádechem džungle pro jaro 2019

Sexy kolekce, která je pro mladou generaci jako dělaná v nové kolekci Dundas.

Punk, tropy i městský styl

Nezvyklá kombinace městského stylu s punkovými odlesky z 80. let a barvy džungle jsou hlavními znaky sofistikované kolekce Dundas. Celý mix je velmi povedený na mini šatech se záplavou flitrů a třpytek. Je to novodobý retro trend, který se neustále vrací z osmdesátek. Návrhářova láska ke zlatým diskotékovým časům se prolíná celou kolekcí. Ve střizích se objevují objemné rukávy a zavinovací šaty, čímž se opět vrací do doby minulé.

  

Sportovní nádech

Tropické rostliny a květiny byly hlavním motivem pro vzory v celé kolekci. Tlumené odstíny zelené spolu se zlatou stály v čele mezi barvami. Bohaté zdobení korálky, výšivkami, krajkou a flitry povznesly látky pod světly na vysokou úroveň oblékání pro speciální příležitost. Krajka zde vynikla na cyklistických šortkách pod velmi krátkými šaty. Nenápadně vykukující šortky poukázaly na dnešní posedlost cvičením a nutností být fit. Krátká trička končící těsně nad prsy se symbolem nebo logem značky značila, že jsou určena pro dokonale vypracované břišní svaly. 

  

Být sexy celý den

Dundas vytvořil tuto kolekci pro ženu, která je sexy 24 hodin denně a nebojí se ukázat své dokonalé křivky. Mladá generace žen se skvělými genetickými dispozicemi je předurčena nosit oblečení od tohoto návrháře. Starší generace si možná netroufne nosit cyklistické krajkové šortky, ale doplní sexy třpytivé šaty s tropickými vzory jednoduchými skinny džínami. Každý si může svůj styl vytvořit sám a výraznými kousky od značky Dundas to zajisté nebude problém. 

  

vogue.com

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram