Dva jarní outfity, které hravě vynosíte do města i do lesa

Dva jarní outfity, které hravě vynosíte do města i do lesa

Víte, jak se to říká? Méně je více, proto také nepřinášíme žádné složitosti, ani převeliké módní novinky. Milujeme nestárnoucí klasiku, se kterou si hravě poradíme i ve svém šatníku.

Každý stylista vám jistě poradí, že je důležité svůj šatník postavit na několika základních kouscích, které následně různě kombinujete. Nebude vám díky tomu vadit, že nosíte pár věcí pořád dokola, protože s nimi budete umět vykouzlit mnoho různých outfitů.

K těmto základním kouskům jednoznačně patří košilové šaty a klasické šortky. Když si k nim pořídíte jeden opravdu slušivý a pohodlný svetr a chic kabelku nebo stylový batůžek, můžete vyrazit do parku na procházku, stejně jako do města na rande. Podle příležitosti pak jen vyměníte lodičky za barevné tenisky a můžete vyrazit v podstatě kamkoliv...

1. Pinko kabelka 5.733 Kč(Premium Outlet Prague Airport), 2. Košilové šaty Karl Lagerfeld 3.099 Kč(Premium Outlet Prague Airport), 3. Lodičky Even&Odd 1.680Kč(Zalando)

4. Dámské kraťasy Frankie Morelo 1.583 Kč (Premium Outlet Prague Airport), 5. Svetr Pull love 499 Kč (Premium Outlet Prague Airport), 6. Batoh Desigual 1.539 Kč(Premium Outlet Prague Airport)

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram