Elegantní doplněk na ruku v podobě kvalitních hodinek

Elegantní doplněk na ruku v podobě kvalitních hodinek

Elegantní, promakané i naprosto minimalistické modely hodinek známých značek seženete na e-shopu helveti.cz

Bering 13436-001

Elegantní hodinky v čisté a jednoduché linii představují pro značku Bering bestseller. Na ruce drží pomocí pleteného pásku z ušlechtilé oceli a naprosto vkusně kombinují stříbro se zlatými ručičkami na ciferníku. Uvnitř hodinek se skrývá japonský strojek Miyota a ciferník chrání safírové sklíčko. Tento model hodinek Bering ideálně doplní každodenní pracovní outfity.

Triwa Sky Lansen Chrono TW-LCST110-SC010612

Krémový kožený pásek s bílým šitím zaujme na první pohled, ale rozhodně ne více jak propracovaný ciferník na bledě modrém podkladu, který svým typem následuje letecké hodinky. Provedení hodinek Sky Lansen Chrono ladně propojuje sportovní styl, eleganci a vysokou funkčnost, a navíc má v sobě zabudované stopky a datumovku. Díky tomu, že hodinky nejsou příliš velké, jsou vhodné jak pro muže, tak pro ženy.   

Boccia Titanium 3175-01

Nestárnoucí klasika pro ženy - už na první pohled si všimnete menší velikosti, která naznačuje, že se jedná o model na útlé dámské zápěstí. Vyrobené jsou z antialergického titanu a díky tomu váží pouhých 37 gramů. Přehledný ciferník na bílém podkladu s vyznačením hlavních čtyř čísel je pro běžné denní používání velmi praktický a se základní vodotěsností se hodinky dokážou vyrovnat i s menšími nástrahami dennodenního nošení.

helveti.cz

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram