Elegantní posilovací stroj slibuje úžasné výsledky a stačí jen 15 minut denně

Elegantní posilovací stroj slibuje úžasné výsledky a stačí jen 15 minut denně

Nový koncept fitness studia v Londýně představil revoluční posilovací stroj s názvem Hodiny. Podle manuálu stačí jen pouhých 15 minut denně na tomto stroji a výsledky se dostaví za měsíc.

Luxusní prostředí šetřící čas

V dnešní uspěchané době, kdy máme sotva čas vypít si kávu, je opravdovým úspěchem zajít si v týdnu do posilovny. Vše však mění nový posilovací přístroj, který svou podobou a složitostí připomíná vnitřek hodinového strojku. Pro ty, kteří nemají příliš času nazbyt nebo nechtějí trávit v posilovně dlouhé hodiny, je to ideální pomocník. Nejmodernější systém je součástí posilovacího vybavení ve třech londýnských pobočkách zaměřujícího se na luxusní prostředí se super rychlým cvičebním programem. 

15 minut denně a přísná diety bez cukru

Propracovaný koncept fitness studia se věnuje zákazníkovi naplno: od prvního měření tuku, váhy, výšky až po osobní dietu. Součástí programu je také nutné vynechání cukru. Přísný režim nepovoluje na celé 4 týdny ani vařená rajčata, protože je v nich přirozený obsah cukru. Stanovená dieta na míru sedí každému podle potřeby, životního stylu a očekávaných výsledků. Spolu s 15 minutami denně na zázračném posilovacím zařízení zvaném Hodiny, se mají dostavit slibné výsledky. 

Jako doma, ale v luxusním provedení

S přítomností pohledného osobního trenéra je vždy zaručeno, že v prostorách luxusní posilovny nebudou nikdy více než 4 osoby. Trenér vypomůže s cvičením, informacemi a ještě klienta povzbuzuje k větším výkonům. 15 minut fitness je postaveno na krátkých vysoce intenzivních zátěžových cvicích. Zákazník pak odchází nepřetížený, osvěžený a jemně nabuzený. Systém pohybů na přístroji je zaměřen hlavně na partie kolem břicha, stehen a pozadí. V krátkém časovém úseku se ale procvičí celé tělo. Na klienty pak čeká elegantní kuchyně, luxusní obývák a další úžasné relaxační prostory. 

Zdroj; theclock.com, pinterest.com, vogue.co.uk

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram