Elle Fanning a Rowan Blanchard v podzimní kampani Miu Miu

Elle Fanning a Rowan Blanchard v podzimní kampani Miu Miu

Již potřetí po sobě je Elle Fanning tváří módních kampaní značky Miu Miu. Tentokrát má po svém boku americkou herečku Rowan Blanchard.

Oříznuté úplety, kárované vzory, nadýchané kabátky, vysoké účesy ala šedesátá léta a mimo jiné sestry Kesewa a Adwoa Aboah jsou tím hlavním, co podzimní kampaň přináší. Tváří kampaně je však o něco více žen než bývá obvyklé. Do počtu nechybí herečka Raffey Cassidy nebo modelky Gruzie May Jagger, Ariel Nicholson a Zoe Thaets.

Nová sezóna Miu Miu přinese ženské siluety a nadměrné střihy navržené designérkou Katie Grand. Šedesátá až osmdesátá léta v tomto případě nepřipomínají jen účesy ale i sluneční brýle a celkový styling modelek i prostředí, kde jsou foceny. O snímky se postaral fotograf Alasdair McLellan.

Místnosti s barevnými tapetami, těžkými závěsy, čalouněnými křesly, ve kterých modelky většinou pohodlně sedí zahalené do módních kousků značky Miu Miu, s účesy natupírovanými co nejvýše, v tlustých ponožkách v extravagantních lodičkách a s pletenými nákrčníky volají po módě, kterou milovaly naše maminky či babičky. Budeme ji milovat i my?

fashiongonerogue.com

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram