Fashion Days by Dominika na DESIGN WEEK

Fashion Days by Dominika na DESIGN WEEK

VIDEO: V pátek jsem byla s týmem mody.cz na Prague design week. A čerpám z tohoto odpoledne do teď. :-) 

Znáte film How to Lose a Guy in 10 days? Hlavní postava filmu Andie, je novinářka píšící pro módní magazín. Její ambice jsou však mnohem vyšší a ráda by do svých článků zařadila také hlubší témata než nové trendy podzim/zima 2016.  Jenže cíleného čtenáře bohužel hladomor v Africe a politická situace v Sýrii nikterak nezajímá. Mé okénko se jmenuje Fashion days by Dominika. Proto by bylo vhodné psát o módě. A vážnějšími tématy se zabývat… no, prostě jinde.

Tak tedy!! V pátek jsem byla s týmem mody.cz na Prague design week. A čerpám z tohoto odpoledne do teď. Bylo tak milé, že bych si ho klidně hned velmi ráda zopákla. Bylo velké teplo a během poledne si člověk zahrával s myšlenkou, zda se počasí po svém temnějším období stálých plískanic nespletlo a neskočilo rovnou do horkého léta. Pro mě za mě klidně!! Přestože nám ledovce tají, já chci u nás teplo celoročně. Zpět k mladým designérům a umělcům tvořící mě obohacující doplňky.

 

Znáte yogou inspirované šperky Mooyyy? Ne? Jejich nový gumičko-náramek s perličkami ze semen posvátného stromu Rudraksha je tak krásný, že vybrat si z nabídky barevných kombinach, byl pro mě půl hodinový nadlidský oříšek. Teď se vážení pyšním ve vlasech červenou variantou a miluji ji. Nebo co třeba skvělé pratelné pytlíčky na ,,cokoliv,, od toskánských sester UASHMAMA. A nebo spirituální závěsné krystaly SIN THE SYS. Prostě každý alternativní tvor či tvor milující mladé talentované umělce si musel přijít na své. Jo a vytvořila jsem si svůj vlastní motiv na ponožky.

Budou to indiánské ponožky na léto!