FASHION MUST HAVE: LISTOPAD V OBJETÍ PŘÍRODNÍCH KOUZEL A DESIGNU

FASHION MUST HAVE: LISTOPAD V OBJETÍ PŘÍRODNÍCH KOUZEL A DESIGNU

Osvědčené krémy na zimu, jako podpora naší pokožky, která je právě teď zatěžkávána zkouškou chladného počasí, ale také teplé ponožky, horký nápoj a láska k planetě jsou jedním velkým tématem listopadu.

Pixabay z Free-Photos

Přiznejte se, kolik z vás už má nakoupené vánoční dárky? My razíme heslo, že by pod stromečkem nemělo chybět něco na sebe, něco na čtení a něco malého pro radost. A tak vám přinášíme malou inspiraci (nejenom) pod stromeček, ať ty dárky alespoň jednou nesháníme na poslední chvíli.

Nákupní tip: Udržitelné Vánoce s Green butikem  vánoční bestsellery pro něho i pro ni

Říká se, že nikdo nemá rád měkké vánoční dárky, ale možná je to tím, že nebývají z těch správných materiálů a od těch správných značek. Kousavý svetr a umělé ponožky jsou už dávnou minulostí. Kamenný obchod a e-shop s nejširší nabídkou udržitelné módy v České republice Green butik servíruje na stříbrném podnose tipy na udržitelné “měkkouše”. Ti se letos nestanou jablkem vánočních svárů, ale naopak obdarované přivítají ve své hřejivé a hebké náruči. Na jednom místě vyberete dárečky pro něho, pro ni i pro ratolesti a svým výběrem navíc nezatížíte životní prostředí ani naši planetu. 

Tipy na dárek pro ni

Novinkou v Green butiku je španělská značka batohů Lefrik, které jsou vyrobené ze 100% recyklovaných PET lahví. Lefrik nabízí široký výběr různých typů a designů. Mezi nimi například batoh Botanic, který je voděodolný a praktický, navíc vyrobený v mini provedení, a proto je vhodný i pro děti.


 

 Prodejní cena batohu Handy Botanical je 1590 Kč.  Řetízek Angel Wing - 1 090 Kč (vše dostupné na greenbutik.cz)

 

Tipy na dárek pro něho:

Pánské tričko Bike Sloth v modré barvě z bio bavlny německé značky Greenbomb je skvělým dárkem pro všechny muže se smyslem pro humor. Set pánských bambusových ponožek je sázkou na jistotu. Britská značka Thought je nabízí v balení po sedmi kusech.

Tip na dárek pro děti:

S "měkkoušem" nezapomínejte ani na děti. Ve stylovém provedení, se jim očička rozzáří stejně jako u jakéhokoliv jiného dárku. Dárkové balení čtyř kusů dětských ponožek Orpha Animal Kids značky Thought vás i vaše děti nadchnou s roztomilými vzory. Vyrobeny jsou z bambusu a bio bavlny. 

+

pánské triko Bike Sloth 990 Kč, balení ponožek Thought 990 Kč, Dárkové balení dětských ponožek Orpha Animal Kids 550 Kč (vše dostupné na greenbutik.cz)

 

Tučné krémy na zimu

Jak již bylo zmíněno na začátku, naše pleť potřebuje v chladných měsících extra péči. Osvědčenými krémy na zimu jsou Šafránové pohlazení a Ranní sběr hroznů určené primárně pro pro pokožku s nedostatkem lipidů, pro suchou pleť se sklony k podráždění a ke svědění. Balzámy díky svému vysokému podílu lipidů dlouhodobě a nepřetržitě vyživují pokožku a posilují ji při obnově její přirozené ochranné funkce. dieNikolai se jako jedna z mála značek na světě může chlubit 1. stupněm certifikace Demeter! 

dieNikolai –  Ranní sběr hroznů

Výjimečné složení regeneračního pleťového krému dieNikolai s olejem z hroznových jader, ghí, oleje z meruňkových jader a dalšími aktivními antioxidanty maximálně vyživuje denně namáhanou pokožku a poskytuje jí potřebné lipidy pro zachování vitality a pružnosti. Krém je vhodný pro extra suchou a zralou pleť. Regenerační pleťový krém dieNikolai – Ranní sběr hroznů je vyvinut speciálně pro každodenní péči o namáhanou a unavenou pleť, která má zvýšené nároky na ošetření.

Ghí máslo a obsažený olej z meruňkových jader navíc vyživují pokožku a udržují ji vláčnou a hebkou. V kombinaci s posilujícím výtažkem z hroznových slupek pomáhá tento krém zmírňovat suchost a pocity napětí kůže a tím přispívá k přirozené rovnováze pokožky.

pleťový krém Šafránové pohlazení 1 650 Kč, krém Ranní sběr hroznů 1 950 Kč (dostupné na biodynamickakosmetika.cz)

dieNikolai – Šafránové pohlazení

Vyživující pleťový krém se zklidňující vůní šafránu je určen zejména pro suchou a velmi suchou pleť. Obsažené přírodní látky, smetana a ghí, pleť zvlhčují a podporují její rychlou regeneraci. Vyživující pleťový krém s certifikací Demeter vyrobený z produktů biodynamického zemědělství byl vyvinut speciálně pro pokožku s nedostatkem lipidů, pro suchou pleť se sklony k podráždění a ke svědění. Tento balzám bude díky svému vysokému podílu lipidů dlouhodobě a nepřetržitě vyživovat vaši pokožku a posílí ji při obnově její přirozené ochranné funkce.

Biodynamický kosmetický balíček – Meduňková zahrada

Meduňková zahrada je vhodný nejen pro vlastní použití například na cestách a výletech, ale také jako dárek pro příbuzné nebo kamarády. Tělový krém a balzám na rty jsou společně zabaleny v malé designové taštičce dieNikolai.

Biodynamický kosmetický balíček – Meduňková zahrada  490 Kč (dostupné na biodynamickakosmetika.cz)

 

 

 

 

 

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram