FASHION MUST HAVE: Srpen se symbolem dovolené

FASHION MUST HAVE: Srpen se symbolem dovolené

Slunce, lehký vánek, dotek moře, pláže, ale také lehké večerní ochlazení, nebo koktail na konci dovolené. Milujeme tyhle okamžiky a užíváme si je naplno. A vy byste měli také.

foto: greenbutik.cz

Kdo ví, co nás čeká na podzim a v zimě. Právě proto bychom měli druhý prázdninový měsíc plně využít a maximálně si ho užít. Ať už to pro každého znamená cokoliv. My můžeme doporučit letní kousky z kolekce Marks & Spencer, která mimo jiné obnáší i letní pletené svetříky a kardigany, které si snadno zamilujete, ale také letní šaty v zelených odstínech. Ty k srpnu jednoznačně patří!

všechny kousky jsou k dostání na marksandspencer.com

Podobně oslavuje letní život i parfém Asombroso The Dream Woman by Osmany Laffita. Ten je stvořený pro ženu, která je citlivá, nebojí se jít si za svým snem a vychutnává si každou vteřinu, bez ohledu na čas a místo. Život je pro ni výzvou, kterou zvládá silou sebevědomé ženy, ovšem s hravostí dítěte. Úvodu této euforické vůně kraluje sladký koktejl šťavnatých broskví a hrušek, podtržený rafinovanou vůní černého rybízu. Dřevité teplé tóny mimózy a omamného jasmínu zahřívají srdce parfému. Společně s opojnými pomerančovými květy a pudrovou elegancí irisu tvoří jedinečnou a delikátní kompozici. Působivý závěr vykouzlí afrodiziakální vanilka, zemitá pačuli a svůdně hořko-sladké tonkové boby. S touto vůní se budete každý den a v kterékoli roční době cítit jako ve snu.

parfém je k dostání na asombroso.cz / 1 889 Kč

 

Nádherné šaty Saraband britské značky Thought jsou ideální pro babí léto a jsou novinkou v Green butiku. Oslní krásným ženským střihem, ale i barevným zpracováním včetně potisku. Benefity zavinovacích šatů jsou nesporné - umí leccos schovat, sluší různým typům postav a jsou jedním z oděvů, který by neměl chybět v základním šatníku. Zavinovací model Saraband je vyroben z 55 % z tencelu a ze 45 % z bambusové viskózy, materiálů zaručujících pohodlí s ohledem na zásady udržitelnosti. Díky kombinaci tencelu a bambusové viskózy budou šaty navíc vždy elegantně splývat a nebudou se mačkat.

 

Šaty Saraband jsou k dostání na greenbutik.cz, / cena 2690 Kč

 

TIP REDAKCE

Koncept značky Mybelka je založen na myšlence, že každá žena má vysněnou kabelku a touží se spolupodílet na jejím návrhu. E-shop mybelka.cz proto nabízí k výběru tvar, materiál, barvu, kování nebo gravírování. Škála výběru se navíc neustále rozšiřuje, tak aby oslovila každou potenciální zákaznici. Adam Farny a Agnieszka Kozłowska, kteří v loňském roce přivedli Mybelku na svět, si vytyčili za cíl dopřát kvalitní kabelky, které vydrží a nebudou tedy muset být tak často měněny, široké veřejnosti.


kabelky Mybelka jsou k dostání na Mybelka.cz / Cena od 2.290 Kč

 

Dámské sluneční brýle VALENTINO VA4072 patří mezi nejoblíbenější modely této světoznámé značky. Charakteristický je pro ně nejen výrazný čtvercový tvar, ale i typické zlaté hroty "rockstud", jež jim dodávají madistvou hravost. A sluneční brýle ještě pár měsíců rozhodně vynosíme, takže za nás jeden z hlavních tipů sprnového must have!

sluneční brýle Valentino VA4072 jsou k dostání na opticlab.cz / cena: 5 899 Kč

 

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram