Filip Hrivňák obléká podzimní kolekci Calvin Klein

Filip Hrivňák obléká podzimní kolekci Calvin Klein

Calvin Klein a Filip Hrivňák společně představují novou moderní kolekci pánského oblečení pro nadcházející sezonu Podzim/Zima 2015.

Svůj velký debut pod značkou Calvin Klein sice Filip Hrivňák oslavil již začátkem roku 2015, kdy byla na mole v italském Miláně veřejnosti oficiálně představena podzimní kolekce pánské módy. To byl ale pro slovenského modela teprve začátek.

Nyní Calvin Klein potvrzuje, že ve Filipovi našel novou múzu a energii, která sálá i z oficiální kampaně na míru šitou režisérem Cahrlesem Atlasem, jež upozorňuje na blížící se prodej trendy monochromatických kousků definujících jasnou představu kreativního ředitele značky Itala Zucchelliho o moderním a nadčasovém pánském šatníku.

Než vtrhne kolekce podzim/zima 2015 do prodeje, můžete další stylovou móduCalvin Klein zakoupit zde.

Módní kolekce pánského oblečení Calvin Klein pro sezonu podzim/zima 2015 s sebou přináší řadu vybraných materiálů, jakým je například jak klasická, tak i vysoce kvalitní vlna z alpaky v neutrálních odstínech šedé, černé či námořní modři.

Pro docílení skutečně moderního vzhledu se ale Italo Zucchelli nebál experimentovat a jako další materiál zvolil lesklý vinyl, jenž zdobí jak kalhoty, tak i kabáty a letecké bundy do pasu, které se zde náramně snoubí s rovně střiženými slim kalhotami a vysokými botami přísného vojenského vzezření.