Focení nové kolekce Sophistic by Veronika

Focení nové kolekce Sophistic by Veronika

Sophistic by Veronika tento čtvrtek oficiálně představí svou novou kolekci pro sezónu Podzim/Zima 2015/16. Scházelo už jen nafotit kampaň.

Tým značky Sophistic by Veronika měl včera rušný den. V Letná Studios se totiž fotila nová podzimní a zimní kolekce návrhářky Veroniky Štěrbové a všichni měli už od rána plné ruce práce. Nová kolekce Sophisticu je opět něčím jiná, inovativní a my si myslíme, že finální fotky vás příjemně překvapí.

Veronika si jako tvář své kolekce vybrala modelku Kateřinu Krobovou a my jí tento výběr můžeme jen pochválit. Zrzavá Kateřina se ke kolekci plné odstínů světle růžové, hořčičně žluté a výrazné zelené dokonale hodí. Věřte nám, že až si někdy budete chtít představit podzim, vzpomenete si na tuhle kampaň.

Kampaň Sophistic by Veronika je ale speciální ještě něčím dalším, a to spoluprácí s maďarskou značkou Karman Jewelry. Karman Jewelry vyrábí unikátní šperky a Veronika si pro focení vybrala kolekci Bloom Sense z tepelně upravených plastových kvítků. Podle nás Sophistic s Karman tvoří perfektní pár, jako by šperky vznikaly přímo pro kousky ze Sophisticu.

Na podzimní a zimní kolekci Sophistic by Veronika se můžete přijít podívat tento čtvrtek do showroomu značky na Vinohradech, kde bude poprvé oficiálně představena. A my vás trochu nalákáme, protože vám ukážeme první ochutnávky ze včerejšího focení.

Foto: Eva Neužilová, vlastní

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram