FUJIFILM uvedl na trh nové foťáky. Odoláte jim?

FUJIFILM uvedl na trh nové foťáky. Odoláte jim?

Společnost Fujifilm se věnuje mnoha zajímavým oblastem, mezi které patří třeba digitální fotoaparáty. Právě fotoaparátům se dnes budeme věnovat, protože společnost představila tři nejnovější produkty, o kterých byste měli rozhodně vědět.

Jedním z nových miláčků je nová grafitově stříbrná verze digitálního fotoaparátu X-T2. Tato elegantní varianta bude pod označením FUJIFILM X-T2 Graphite Silver Edition v prodeji se speciálním příslušenstvím přímo na míru – hliníkový kryt sáněk na blesk, externí blesk EF-X8 a luxusní kožený řemínek. Fotoaparát využívá unikátní technologii reprodukce barev, díky níž dokáže poskytnout neuvěřitelnou kvalitu pořízených snímků. Pokud od kvality čekáte rychlost a ostrost, tak tento model se pyšní rychlým startem za tři vteřiny a vysoce přesným ostřícím systémem. Další skvělou vlastností je, že tento model umí natáčet video v rozlišení 4K. Jedná se tedy o špičkovou bezzrcadlovku, která nabízí profesionální kvalitu a špičkovou funkčnost.

  

 

Druhým z nejnovějších produktů je digitální fotoaparátFUJIFILM X-Pro 2 v grafitovém provedení, jehož vícevrstvá povrchová úprava zajišťuje unikátní kovový efekt. Nováček bude k dispozici s kompaktním a lehkým výměnným objektivem FUJINON XF 23 mm F2 R WR, který se pyšní vysokým rozlišením, rychlým a také tichým systémem automatického ostření. Pořídit si ho můžete koncem ledna pod označením FUJIFILM X-Pro 2 Graphite Edition. Model zachoval vynikající vlastnosti předchozího modelu, který se hodí na momentky či pohotové fotografie, ale vylepšil design.

 

 Třetí a poslední nový model FinePix XP120se pyšní 16,4megapixelovým obrazovým snímačem se zpětným osvětlením CMOS a velkým třípalcovým LCD displejem v kompaktním těle s hmotností pouhých dvě stě tři gramů. Model je stvořen a připraven na nepříznivé podmínky, které můžete při outdoorových aktivitách očekávat. Je vodotěsný do 20 metrů, rezistentní při pádu z výšky 1,75 m², odolný vůči mrazům až do 10 stupňů a také prachotěsný. Pokud sháníte dokonalého společníka pro jakékoli outdoorové aktivity, tak tenhle mazlíček je tím pravým. 

 

 

 

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram