Gábina Páralová oblékne do letních šatů romantičky i sportovkyně

Gábina Páralová oblékne do letních šatů romantičky i sportovkyně

Gábina Páralová miluje šaty a chce, aby je milovaly všechny ženy. Letní šaty z nové kolekce působí maximálně žensky a jsou neuvěřitelně pohodlné.

Gábina Páralová sama říká, že usiluje o to, aby džíny s tričkem nebyly nejjednodušším a nejpohodlnějším řešením žen po ránu. Kombinuje elegantní detaily a střihy s pohodlnými materiály (nežehlivé a prodyšné) tak, aby ženy vypadaly žensky a přitom se cítily v pohodlí i při celodenním nošení.

Víte, co je na šatech úplně nejlepší?
Kromě toho, že vypadají neskutečně žensky, nemusíte navíc trávit drahé ranní minuty kombinováním vhodného vrchního a spodního dílu oblečení. Nošení šatů je ve skutečnosti velice pohodlné. Ty letní navíc nemusíte nutně nosit k botám na podpatku, stejně krásně budou vypadat s balerínkami nebo sandálky. Nejen módní návrhářka Gábina Páralová, ale jistě i řada z vás, je přesvědčena o tom, že šaty jsou úplně nejlepší věc v šatníku každé ženy.

„Zvlášť u letních šatů vybírám takové materiály, aby se pokud možno nemusely vůbec žehlit. Dnešní ženy mají opravdu málo času, a proto se snažím o to, aby jejich jediná a nejrychlejší volba po ránu nebyly džíny s tričkem,“ vysvětluje svůj záměr dostat šaty do ženských šatníků Gábina.

Letní šaty jsou poměrně univerzálním kouskem, který si můžete vzít jak do práce, na party, na nákup, tak i na vernisáž. A muži  ženy v šatech prostě milují. Dopřejte jim proto pohled na sebevědomou šik ženu, která se cítí pohodlně a krásná.

Letní šaty mohou nosit i dámy inklinující spíše ke sportovnímu stylu. Zapomeňte na kanýrové šaty pro princeznu a pořiďte si třeba jednoduše střižený černobíle pruhovaný model s asymetrickými pruhy nebo černé šaty na ramínka s puntíkatou tulipánovou sukní. Pokud budete mít chuť „odlehčit situaci“, úplně klidně pak takové šaty doplňte džínovou bundičkou nebo koženým křivákem.

Podtrhujete-li naopak ráda svoji ženskost, vsaďte třeba na šaty v pastelových barvách na jedno ramínko. Gábina Páralová do nich vtiskla svůj rukopis použitím asymetrických střihů a skladů.

Další variantou jsou pak černo červené šaty s dlouhými rukávy připomínajícími bolerko a zdůrazněnou linií pasu. K těm už ani nemusíte vymýšlet žádný kabátek a jste během chvilky kompletně oblečená na celodenní nošení.

 

Zdroj: gabinaparalova.cz

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram