Gabriela Franková, Tereza Skoumalová a Nikola Buranská vyrazily na Golf

Gabriela Franková, Tereza Skoumalová a Nikola Buranská vyrazily na Golf

Krásky byly v dobrých rukou – ujal se jich golfový profesionál Lukáš Lizánek. Postupně si vyzkoušely hru na drivingu, chipping v bunkru a na putingu.

Holky si užily také dost legrace. Na konci tréningu se dokonce pokusily odpálit míček umístěný na trenérovi.

„Na tréning s Lukášem Lizánkem jsem se moc těšila. Golf mě baví, ale jsem v něm naprostý začátečník. Škola golfu byla super. I když mi ze začátku míčky lítaly všude možně, protože jsem si zvykala na nové hole, tak ještě že nikdo z fotografů a kameramanů neutrpěl úraz. Před měsícem jsem si udělala zelenou kartu a tomu odpovídá i můj handicap 54,“ směje se Česká Miss Gabriela Franková, která kromě série tréningů získala jako výhru také hole, bag a golfové oblečení značky Nike. „Z vybavení jsem nadšená, protože bag jsem měla zatím jen půjčený, než se do toho dostanu. Už se těším až nové vybavení s logem České Miss ukážu svému trenérovi a pojedu si zatrénovat do Rožnova pod Radhoštěm,“ dodává.

Poprvé v životě držela hole v ruce Česká Miss World Tereza Skoumalová. A jak se po tréningu cítí? „Dnešní golfový den jsem si i přes počáteční obavy užila. Golf jsem nikdy předtím nehrála, i když jsem o něm mnohé slyšela. Největším problémem pro mě ze začátku bylo odpálit vůbec míček, u čehož se mnozí, ne však já, náramně pobavili,“ směje se Terezka.  „Pod vedením profesionála a za pomocí našeho Tigera Woodse alias Gabky se mi to i pár krát povedlo. Doufám, že jsem nebyla nejhorší nováček a snad na dalším tréningu budou vidět pokroky.“

Česká Miss Earth Nikola Buranská nebyla na greenu poprvé: „Golfová lekce se mi líbila a už se těším na další, jsem ráda, že jsem se něčemu novému přiučila. Zelenou kartu sice nemám, ale protože golf je druhý nejoblíbenější sport mého přítele, tak mě sem tam vezme aspoň odpalovat. Golfové hřiště máme kousek za domem. Až absolvuji celý kurz, tak se snad posunu z odpaliště dál,“ těší se NikoIa a doplňuje „i když to tak možná nevypadá, golf je opravdu výborný na fyzičku.“

A jak hodnotí výkony na greenu jejich dnešní trenér Lukáš Lizánek? 

„Holky jsou moc šikovné a talentované, myslím si, že tam potenciál je a po pár lekcích, které je čekají, můžou být velice nadějné“. Tak uvidíme, zda v budoucnu o úspěšných golfistkách z řad miss uslyšíme.

 

Zdroj: ceskamiss.cz

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram