Golfová obuv pro celou rodinu

Golfová obuv pro celou rodinu

Každý golfový hráč jistě ví, že kvalita golfového úderu vychází z pevného postoje, kterého docílíte díky kvalitní obuvi.

Golfová obuv už dávno není jen černobílá, ale stejně jako oblečení a obuv na běžné nošení, podléhá módním trendům a nevyhnutelným inovacím, které hledí na hráčovo pohodlí a nesou velký podíl na kvalitě samotné hry.

Golf jako takový se stal obrovským společenským fenoménem a i u nás se těší velké oblibě. S navyšující se poptávkou ale musí zákonitě přijít i adekvátní nabídka a ta skutečně přichází. Na dnešním trhu je hned několik firem, které nás doslova zasypávají širokou nabídkou golfové obuvi a výběr tak často není jednoduchou záležitostí. Nejznámějšími výrobci jsou jistě Footjoy, Callaway, Dunlop, Ecco, Nike nebo Adidas se svými revolučními “adizero“

Při výběru takto specifické obuvi se pak většina z nás řídí hlavně podle pořizovací ceny, dle oblíbenosti konkrétní značky a vzhledu. Další aspekt, jako volba materiálu, je vcelku zbytečná, protože každá bota bez ohledu na výrobce je zpravidla nepromokavá a přizpůsobena tak i dlouhému pobytu ve vlhké trávě. Nezapomínejte ale ani na prodyšnost, která hraje také velkou roli.

Správně zvolená golfová obuv vám ulehčí přemýšlení nad postojem. Skvěle padnoucí golfové boty se postarají o vaše pohodlí a na trávě i v pískových překážkách budete vždy připraveni k správnému úderu. Boty vám umožní lepší držení a podporují stabilitu při švihu. 

Golfové boty Adidas Adizero Tour dlouho měnily sporty jako fotbal a běh. Nyní se však zaměřily i na golf, při jehož hře každý z hráčů jistě ocení, že jde vůbec o první nejlehčí a nejpohodlnější boty, které kdy Adidas vyrobil.

Nyní už jen stačí popadnout bag s holemi a vyrazit. Přejeme hezkou hru!

 

Zdroj: adidas, google

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram