Gisele Bündchen tváří O Boticário Beauty

Gisele Bündchen tváří O Boticário Beauty

Když vrána k vráně sedá. Úspěšná brazilská modelka se stala tváří jedné z nejznámějších brazilských kosmetických značek.

Úspěšná supermodelka Gisele Bündchen byla před několika dny jmenována ambasadorkou druhé největší brazilské kosmetické značky O Boticário Beauty - v první zveřejněné kampani tato brazilská kráska úplně září. Gisele na fotkách představila několik různých beauty looků; od úplně přirozené nenamalované tváře, přes neutrální make up s výraznější oční linkou a broskvovými rty až po sofistikované večerní líčení s hnědými kouřovými stíny a výraznou fialovou rtěnkou. V kampani Gisele představila make up, oční stíny, řasenku a mnoho dalších produktů.

Fotografka Nicole Heiniger Gisele zachytila na velmi decentních, jemných studiových portrétech; ať už černobílých tak na broskvovém pozadí. Během kampaně vzniklo také krátké video ze zákulisí. O líčení a nádherné vlnité vlasy se postaral make-up artista Henrique Martins, o styling, který barevně podtrhl líčení, Flávia Lafer. Naposledy jsme mohli vidět tuto brazilskou krásku na titulní stránce americké módní bible Vogue. Dva zcela odlišné počiny a Gisele je v obou velmi krásná a ženská!