Gucci vydává další kolekci spojenou s Mickey Mousem

Gucci vydává další kolekci spojenou s Mickey Mousem

V rámci čínského nového roku otevírá Gucci své pravidelné pop-up story, ve kterých bude k dostání i tato animovaná kolekce. Nejslavnější myšák Walta Disneye je opět spojen se jménem Gucci.

Kolekce věnovanému čínskému novému roku, která bude k dostání od 25. ledna obsahuje dámskou i pánskou konfekci, obuv, drobné kožené doplňky, šátky, šperky a hodinky. To vše obohacené o motivy renomované kreslené postavičky, kterou Gucci pro své modely použil již po několikáté.

Gucci v kolekci použil vlastní vintage vzor z osmdesátých let, který replikoval digitálním tiskem, aby se prolnul s obrázky kreslených postaviček, které se objevují na modelech v různém měřítku. V kolekci jsou k dostání i mini batohy, pouzdra na cestovní pasy, kryty na iPhone nebo například klasické pantofle. Gucci si opět se svými modely pořádně vyhrál. K dispozici jsou také motivy se speciálním zeleným štítkem a štítkem s nápisem „Disney x Gucci“

Barevnou kampaň nafotila Harmony Korine a zasadila ji do prostředí Disneylandu včetně několika hlavních atrakcí ze zábavního parku.

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram