Hailey Baldwin v posprejovaných ulicích New Yorku

Hailey Baldwin v posprejovaných ulicích New Yorku

Modelka Hailey Baldwin prožívá velmi úspěšný rok. Další z jejích dosažených met je editorial amerického Harper’s Bazaar.

Fotografka Zoey Grossman zachytila úspěšnou modelku na několika místech v kombinaci plavek, svetrů, košil a topů. Myšlenkou série těchto fotek je, jak vypadá spojení módy, rodiny a života v centru pozornosti. Reálná scéna z posprejovaných ulic New Yorku a restaurací rychlého občerstvení působí autenticky. Dohromady tak fotky přinášejí realitu všedních dní. I když ne každý by si vyšel jen v bikinách přímo na ulici, zatímco jít do obchodu v domácích papučích, není až tak netradiční. Jistě se to stalo mnohým z vás.

Za stylingem modelky Baldwin stojí talentovaný Miguel Enamorad, o vlasy se postaral Joey George a make-up si vzala na starosti Cydle Komarovski. Modely od Tommyho Hilfigera, Emporia Armani či Fendi představují perfektní kombinaci. Modelka je přirozená a svá. Tento editorial se opravdu povedl.

Hailey o svém osobním módním stylu řekla: „Jsem posedlá velkými a neohrabanými koženými bundami. Jeden z mých oblíbených kousků je pánská bunda značky Balenciaga. Vždycky jsem zastávala názor, že je pro dívku zábavné nosit chlapecké oblečení nebo třeba tenisky.“

fashiongonerogue.com

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram