Helen Mirren poděkovala Kardashian a Lopez za trend velkých pozadí

Helen Mirren poděkovala Kardashian a Lopez za trend velkých pozadí

V rozhovoru pro magazín Telegraph se sedmdesátiletá Helen Mirren rozpovídala a její slova obletěla prakticky celý svět. Poděkovala totiž za trend velkých pozadí.

„Narovinu je skvělé, že je dovoleno mít v dnešní době zadek, a to díky madam Kardashian a před ní ještě díky Jennifer Lopez. Je povoleno mít i větší stehna, což je velmi pozitivní,“ konstatovala britská herečka a režisérka Mirren.

Mirren je osobou zastávající názor přirozenosti, proto odmítla nechat kosmetickou značku L'Oréal retušovat její fotky v rámci kampaně pro hydratační krémy, která proběhla, když jí bylo 69 let. Možná si vzpomenete, že tehdy prošly fotky přísnou kritikou, zda opravdu žádnou retuš neobsahují, jelikož tam oscarová herečka vypadá na svůj věk fantasticky. Což rozhodně platí i v přítomném čase.

I když se doba anorektických modelek pomalu mění a zdravé ženské tvary jsou čím dál více považovány za normální a přirozené, rozhodně není od věci, když slavné osobnosti svůj názor řeknou nahlas. Může totiž mnoha dívkám a ženám, které mají zbytečné komplexy pozvednout sebevědomí a dodat sebedůvěru. A to je často k nezaplacení!

pinterest.com

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram