Hit letošní sezóny - pořiďte si výrazné náhrdelníky, náramky i náušnice

Hit letošní sezóny - pořiďte si výrazné náhrdelníky, náramky i náušnice

Výrazná bižuterie ovládla svět již před rokem. Tento rok si vás ale získá znovu a bude ještě modernější než dřív! Oblíbíte si výrazné náhrdelníky tvořené několika řadami korálků nebo zlatý či stříbrný kov kombinovaný s neonovými odstíny.

U náramků se opět dostává do popředí trend: čím více, tím lépe! A náušnice mohou sahat až k ramenům. Takže na léto dejte sbohem nevýrazným doplňkům a přivítejte Statement bižuterii!

Náhrdelníky jsou nejvíce nošené z celé statement bižuterie. A jsou také nejvýraznější! Ale v případě, že vám někdy přijdou příliš, můžete část schovat pod límeček košile nebo pod sáčko. Často se nosí náhrdelníky plné velkých květů různých barev, spousta korálků nebo kombinace zlatých a stříbrných akcentů. Nesmíme opomenout ani oblíbené neonové barvy! Takový náhrdelník pak tvoří skvělý kontrast k jednolitému outfitu.

Kombinujte je s lehkými šifónovými košilemi, jednoduchými šaty a neutrálními saky, tak jim dáte příležitost nejlépe vyniknout!

Více jak jeden náramek
Milovníky minimalismu zřejmě tento trend nenadchne, přesto se dá minimalisticky pojmout. Kombinování více náramků dohromady je zábava, pro kterou ale platí pravidla. Nikdy nekombinujte více velkých náramků. Spíše dejte dohromady více malých méně výrazných v odstínech, které se k sobě navzájem hodí a doplňte je jedním či dvěma většími náramky. Pokud tímto trendem oživíte jednoduchý outfit, jako jsou džíny, bavlněné triko, kardigan a balerínky, budete za hvězdu. 

Náušnice ve velkém stylu
Možná bude chvilku trvat, než přijdete na chuť velkým náušnicím a faktem také je, že jsou na běžné nošení poměrně těžké. Hodí se tak spíše na letní garden party, grilování nebo na promenádu k moři. Kombinované bývají podobně jako náhrdelníky - neonové odstíny, květiny, korálky, zlato a stříbro.
     

Rozhodně se vyhýbejte nošení více statement prvků dohromady. Chce to totiž pořádnou dávku citu a tak, když zvolíte jen jednu z věcí, nešlápnete vedle. Zároveň platí, že nejlépe se takové doplňky nosí k jednoduchým outfitům.

Jaký máte názor na výraznou bižuterii? Je to váš šálek kávy či nikoli? 

 

Zdroj:pinterest.com; ebay.com 
 

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram