H&M odhalilo krátký film s hlavní hvězdou Gigi Hadid v popředí

H&M odhalilo krátký film s hlavní hvězdou Gigi Hadid v popředí

Hôtel Hennes je fiktivní destinace plná míst, kde se realizují sny a kde móda nemá žádná pravidla. Gigi Hadid v něm hraje stylovou majitelku hotelu a zároveň představuje jarní i letní kousky značky H&M.

foto: se svolením H&M

Krátký filmový snímek se jmenuje Welcome to Hôtel Hennes a vznikl pod rukama režiséra Bardia Zeinali, který do něj zapojil více než jednu supermodelku. Vedle Gigi Hadid je ve filmu H&M nápadité obsazení. Ubytovaného hosta v hotelu hraje modelka Jill Kortleve a v rolích plavčíka, poslíčka, módního návrháře a dalších můžeme vidět Precious Lee, Devyn Garcia, Jazzelle Zanaughtti, Julia Hobbs, Olivia Vinten, Christina „Tinx“ Najjar a Isabelle Chaput a Nelson Tiberghien z Young Emperors.

foto: se svolením H&M

Myšlenka filmu spočívá v představení nové kolekce prostřednictvím hotelu Hennes. Plážové ručníky, sluneční brýle, kabelky, bikiny, šortky a trička jsou jasným odrazem sezóny, který nás brzy čeká.

„Toto je pocta kouzelným hotelům, které byly v minulosti místem velké kreativity. Na natáčení jsem se opravdu bavil a myslím, že se to ve filmu odráží,“ říká režisér snímku Bardia Zeinali.

foto: se svolením H&M

Leopardí potisky, barevné pruhy i tropické vzory dodávají zářivým kouskům určitou hloubku. Optimistické retro provází Hôtel Hennes skrz naskrz. Celá kolekce bude k dostání od 28. dubna.

 „Jsme nadšení, že můžeme pozvat naše zákazníky do světa Hôtel Hennes. Do fiktivního a magického místa, kde se oslavuje naše jarní a letní móda. Těšíme se, že všechny přivítáme v nové sezóně v H&M!“ říká Ann-Sofie Johansson, kreativní poradkyně H&M.

foto: se svolením H&M

foto: se svolením H&M

foto: se svolením H&M