Hodinky jsou skvělým vánočním dárkem i pro muže

Hodinky jsou skvělým vánočním dárkem i pro muže

Hodinky pod vánočním stromečkem vašeho přítele dozajista nadchnou. Hodí se ale i pro tatínky, dědečky nebo bráchy. Ostatně ty nejstylovější ženy zapnou na zápěstí pánské hodinky také. 

Sportovně - elegantní hodinky pro mladého muže i seriózního pána, který si potrpí na styl a jemné tvary - tak se uvádí na trh jednoduchý design hodinek LIU JO Luxury nové řady Navy. Přináší s sebou kombinaci kůže a precizně zpracovaného ocelového pouzdra s minerálním sklíčkem. Prostě předpoklady pro dokonalou kvalitu a více než jen praktický a dobře vyhlížející doplněk. Výrazné prošívání pásku z broušené kůže dodává hodinkám šmrnc, který pánové ocení. Na rozdíl od nás žen totiž nemají tolik možností, čím se blýsknout. Nové hodinky jsou ale jednou z nich. Ty nejnovější od LIU JO jsou perfektní ve všech třech odstínech a tak nezbývá, než si vybrat. 

        

Skvělé jsou jako vánoční dárek pro pány i jako drobná radost pro stylové ženy, jež ví, že s pánskými hodinkami na zápěstí se v tom správném světě módních nadšenců předvedou v mnohem lepším světle než s modelem dámským.

meridamorava.cz

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram