I v domácím úboru se můžete cítit pohodlně a krásně

I v domácím úboru se můžete cítit pohodlně a krásně

Pyžamový komplet, teplé úpletové ponožky, kotníkové měkké bačkory a plyšový župan je základem domácího zimního úboru. Pojďte se inspirovat s námi!

Přijdete domů z práce krásně oblečená, ale jakmile za sebou zavřete dveře, odhodíte oblečení a vyměníte ho za tepláky a triko, které toho už leccos pamatují? Zbavte se svého „homeless style“ a pořiďte si lichotivý domácí úbor, ve kterém se nebudete cítit blbě otevřít pošťákovi či sousedům, ale uděláte s ním parádu, i když k vám zavítají neohlášení přátelé.

2v1: Přes den i na noc

Podzimní období se pomalu ale jistě přiklání k paní zimě, a tak se doma kuklíme, jak to jen jde. Dlouhé kalhoty a triko či mikina s dlouhým rukávem je základem proti prochladnutí. Domácí komplety jsou skvělé v tom, že jsou tak pohodlné, že vám poslouží i jako pyžamo. V kurzu jsou tlumené barvy, jako je černá či šedá v jemné kombinaci pastelových barev. A pokud se už nemůžete dočkat vánočních svátků, zpříjemněte si čekání na to nejkouzelnější období v roce se zimními motivy. Kostkované červené široké tepláky s teplým úpletovým pulovrem je trefa do černého.

Nožky jako v peřince

Není nic horšího než pocit chladu zpod podlahy. Zachumlejte nohy do rolovacích ponožek s bambulkami s teplou výztuží uvnitř nebo do měkkých domácích bačkůrek. Kotníkové s motivem zvířátek vás obzvláště potěší a láskyplně zahřejí.

Župan jako útočiště

Také máte někdy pocit, že se potřebujete ukrýt před celým světem? Ať už na vás negativně působí celodenní mlhavé počasí, brzké stmívání či máte za sebou zkrátka den blbec, ponořte se do pohodlného plyšového županu s kapucí! A pokud jste duší stále ještě dítětem, což se k blížícím Vánocům nabízí dvojnásob, nebojte se kapuce se srnčími oušky a růžky. Roztomilost zaručena.

foto: etam.cz;

reserved.com;

answear.com;

pinterest.com

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram