Inspirace pro maminky: Jak se obléknout na první školní dny svých dětí

Inspirace pro maminky: Jak se obléknout na první školní dny svých dětí

Školní rok je během pár dní v plném proudu a prázdniny už jen vzpomínkou. Co obléknout dětem na první i následující dny do školy není tak složité, ale jak obléknout samu sebe?

Školní potřeby jsou rok od roku náročnější na své množství. Nejsou to však jen učebnice, sešity a nová školní taška, ale také nové oblečení a boty, které dětem před začátkem školního roku vždy pořizujeme. Přece jen první dny si děti samy sebe všímají více, a tak i nás, maminky zajímá, jak jim to sluší a co mají na sobě.

Neméně důležitou součástí je však i naše oblečení. Někdy zapomínáme, na kolik je vzhled i chování rodičů pro děti důležité. Mezi sebou se pak rády pochlubí, které mamince to v daný den slušelo, která vypadá mladě nebo je s ní sranda. Máme pro vás pět tipů, jak se obléknout, když vedete své dítko do školy.

Proužky mají styl

 

Zapomeňte na kalhoty s nízkým sedem a volnými nohavicemi. Sice jsou pohodlné, ale tmavé úzké džíny nebo legíny jsou taky fajn a s pruhovanou halenkou nadělají spoustu parády. K tomu hnědá kabelka a červené balerínky, a máte vyhráno.

Formálně do školy i do práce

Potřebujete-li něco více pracovního, potažmo „usedlého“, můžete zvolit klasickou halenku například vínové barvy a k tomu černou úzkou sukni. Aby vás nebrala nuda útokem, dejte si na sukni záležet. I malé geometrické vzory nebo jiné zajímavé detaily vám pomůžou outfit rozzářit. K tomu přes ramena oblékněte pletený či háčkovaný kardigan.

Rozverně v barvách

Milujete šaty a potřebujete zvolit něco více uvolněného a barevného? Takové oblečení ve svém šatníku můžete rovněž zkombinovat během pěti minut. Áčkové šaty v tmavě modré s hořčicovým svetříkem, sandálky a béžová kabelka jsou velmi lichotivou kombinací, po kterých podzim volá.

V jednoduchosti je krása

Když jdete dítě ze školy vyzvednout a nechcete už oblékat šaty, můžete se hodit do pohodlí díky obyčejným džínům, volnému tričku a vzorovaných lodičkám nebo balerínám. Tento model má notnou dávku elegance a přitom je pohodlný a vhodný na každodenní nošení. Zkuste přidat leopardí potisky nebo netradiční přívěsek na krk. Budete mít svůj styl!

Orientální vzory

Máte volnější pohled na výchovu i vyrůstání vašich dětí. Milujete volnost a kombinujete vše tak, jak cítíte, že je pro vás nejlepší. Šaty s jedinečnými ornamenty, džínová bundička a výrazná kabelka jsou tím, co by právě vás mohlo na chvíle s vašimi dětmi před školou zaujmout.

stitchfix.com

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram