Inspirativní instagramové profily vol. VI

Inspirativní instagramové profily vol. VI

Červnové inspirativní instagramové profily volají po létu, pozitivní energii a exotických destinacích. Tři ženy, které vás zaručeně inspirují.

Dnes se v inspirativních instagramových profilech nebudete zaměřovat na nic konkrétního jako minule, naopak pro vás máme výběr, který nás zkrátka a dobře baví, a vždy čekáme na nové příspěvky. Fotky, které jsou nabité nesmírnou pozitivní energií a pozitivními emocemi. Profily, které nás různými způsoby inspirují - ať už motivují k tomu, zvednout se a jít si zacvičit, sníst něco dobrého, nebo takové, které nás rozhýbou koupit si letenky do exotických krajů. Léto je tu, udělejte si domácí limonádu, dejte nohy nahoru a sněte s námi. 

SJANAELISE

Sjana Elise Earp je 22letá Australanka, jejíž vášní je cestování a jóga. Vyrůstala u oceánu a její vášeň se přenesla i na fotky. Sjanin Instagram je plný těch nejkrásnějších exotických destinací, opuštěných pláží a uklidňující přírody. To vše je propojeno její vášní pro jógu, sportem, dobrodružstvím a láskou ke psům. Pokud hledáte profil s pozitivními, energickými fotkami a tipy na jógu, jste tu správně!

ZUZANASTRANSKA

Zuzana Stránská je jednou z nejúspěšnějších českých modelek. Nafotila kampaň pro Dolce & Gabbana a pracovala pro značky jako DKNY nebo Alexander McQueen, v současné době pracuje pro módní magazín Top Fashion. Stejně jako se nám líbí její práce v módní branži, baví nás i její fotky na Instagramu. Střípky ze soukromého života jsou plné veselých a akčních momentů, krásných destinací k prozkoumávání, ale také módních fotografií a záběrů z fashion weeků. Líbí se nám Zuzany přirozenost, pohoda zkrátka srší z každého příspěvku.

CONSTANTLY_K

Hledáte na léto trochu té módní inspirace? Pak byste jistě neměli přehlédnout profil Karin Teigl, který je plný vzdušných, bohémských outfitů. Karin je módní nadšenkyně, která založila vlastní online magazín, aktuality z módního světa a své outfity. Její styl je velmi nenucený a uvolněný. Dlouhé transparentní košile, letní šaty a klobouky jsou Karininou základní výbavou. Pokud tedy hledáte opravdovou dávku módní inspirace, projeďte si pár jejích příspěvků.

instagram.com

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram