Iveta Paulerová představila svou novou kolekci s názvem Awakening

Iveta Paulerová představila svou novou kolekci s názvem Awakening

Podzim a zimu oslaví česká návrhářka ve znamení „probouzení“. Tak totiž nazvala svou nejnovější kolekci odrážející nejenom její módní tvorbu, ale také každodenní život. Celou kolekci představila návrhářka před pár dny v rámci módní přehlídky, kterou jsme si nenechali ujít.

Nakonec vše je propojené se vším, proto není překvapením, když návrhářka procítila profesní i osobní život v jedno. A na modelech je to rozhodně znát.

„V kolekci se vyskytují prvky, které jsem doposud nepoužívala a téměř na každém modelu jsem tentokrát využila technologie, se kterými jsem se setkala jen zřídka,“ říká návrhářka o své práci. „Sama jsem tak rozšířila své spektrum a vyvrací to tvrzení, že v módní tvorbě není již co objevovat.“

Bohatá paleta barev dodává jednotlivým šatům, halenkám i sukním na důležitosti. Propracované střihy s midi délkou sukní, cigaretové nohavice klasických kalhot i netradiční živůtky s korzetovým řešením zastaví váš pohled. Dech vám ale vezmou společenské střihy, které na módní přehlídce následovaly mezi posledními.

Návrhářka za svými nápady často hledá samotný materiál, ne jinak tomu bylo i tentokrát. V kolekci ve větší míře najdeme plisé, koženku, šifon či silnější kabátovky. Stylem se Paulerová zaměřila na širší publikum, když vytvořila šaty ideální na formální a společenské akce, stejně jako modely na běžné nošení.

Ráda jsem si pohrála s detaily, jakými jsou například ozdobné kapsy nebo naopak kapsy skryté, kde je výsledek ´wow efekt´, jakože hurááá já mám kapsy…“ doplňuje Iveta Paulerová.

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram