Jak módně sladit boty a kabelku se zbytkem vašeho outfitu?

Jak módně sladit boty a kabelku se zbytkem vašeho outfitu?

Jestli-že chcete být trendy, bude dobré, když budete znát základní módní pravidla pro vytváření outfitů. Jestli-že nejste zrovna módní guru, nezoufejte! Na následujících řádcích vám prozradíme, jak to udělat, aby byly vaše doplňky plně kompatibilní se zbytkem elegantního i sportovního outfitu. Čtěte a inspirujte se s námi!

Jak sladit boty a kabelku se zbytkem vašeho elegantního outfitu?

Chceme-li docílit elegantního outfiu, můžeme se zaměřit na kožené módní doplňky. Ty jsou nejen vysoce módní, ale také velmi odolné. Pravděpodobně nám tak vydrží sloužit celou řadu let. Tedy samozřejmě za předpokladu, že se o ně budeme dobře starat. V naší výbavě bychom tak měly mít i kvalitní impregnaci, ochranný krém v neutrální barvě a v neposlední řadě i čistící pěnu, gel či pastu. Myslete i na to, že by vaše módní doplňky měly ladit nejen barvou, ale i strukturou. Ke kožené kabelce v hladkém provedení tak zvolte hladké kožené polobotky a outfit doplňte hladkým páskem nebo koženým řemínkem od hodinek v hladké variantě. Váš outfit se tím vkusně sjednotí a nebude působit zbytečně chaoticky. V letošní sezóně bude in také kabelka s hadí strukturou. V tomto případě ji kombinujte s módní obuví v stejném zvířecím dekoru. Volit můžete módní maxi kabelky v kombinaci se stylovými sandály na různě vysokém podpatku. Trendy kousky najdete např. i zde: https://www.eobuv.cz/guess.html. K módním doplňkům se vzory a motivy přidejte už jen decentní jednobarevné vkusné oblečení. Vsadit můžete na módní plisované nebo trapézové sukně. Ty budou letos opravdovým trhákem.    

Jak zakomponovat obuv a kabelku do našeho sportovního outfitu?

Boty a kabelka v sportovním duchu mohou mít trendy textilní podobu. K textilní kabelce tak vyberte pohodlné módní sneakersy. Volit můžete nižší i vyšší variantu trendy plátěnek. Kotníčkové tenisky pak vyniknou především v outfitu se sportovní kratší sukní. Hodit se pak budou i k šortkám nejrůznějších délek. V kurzu budou zejména ty denimové s vysokým pasem. Díky nim vynikne vaše ženská figura v celé své kráse. Vaše módní kabelka pak může disponovat i potiskem nebo logem vaší oblíbené značky. Na módní kabelky se můžete podívat např. i zde: https://www.eobuv.cz/kabelky.html 

   

Jaké barvy, vzory a motivy pofrčí v letošní sezóně?  

Jestli-že chcete mít svůj outfit vyšperkovaný do posledního drobného detailu, bude dobré, když budete mít přehled o módních barvách, vzorech a motivech pro danou sezónu. V letošní sezóně se blýsknete v outfitu v přírodních a v pastelových barvách. Meruňkový, pistáciový nebo krémový outfit tak bude tou správnou volbou i pro vás. Vyhýbat se však nemusíte ani černé nebo bílé klasice. Černá a bílá jsou totiž barvy univerzální a lze je kombinovat s libovolně barevnými tóny barev. Máte-li rády extravaganci, vsaďte na rudý outfit. Ten můžete doplnit i červenou rtěnkou ve stejném odstínu, jako je vaše oblečení nebo módní doplňky. S dalším líčením to však nepřehánějte. Rudá barva sama o sobě přitahuje pozornost. Jak říká staré dobré módní pravidlo, méně znamená mnohdy více. Zaměříme-li se na trendy vzory a motivy, povedou ty květované a zvířecí. Jste-li duší romantičky, vsaďte na doplňky s drobnými kvítky. Máte-li rády divoké modely, zkuste vybírat doplňky v leopardím, tygrovaném nebo v zebrovaném provedení. Budete neodolatelné!       

 

 

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram