Jak nosit overal v zimě

Jak nosit overal v zimě

Ani zima se nevyhýbá módním trendům, ke kterým overaly jednoznačně patří. To, co před pár lety začalo v Miláně a Paříži dnes milujeme po celé planetě. Jak nosit overal, když venku mrzne?

Jednodílné kousky z řad mnoha návrhářů, stejně jako konfekčních značek, můžete nosit celoročně. Je třeba vybírat podle délky rukávů a nohavic, podle materiálů i podle konkrétního střihu.

Vrstvení

Je to poměrně jednoduché, pod overal oblékněte teplý, huňatý rolák nebo svetr, k tomu punčochové legíny a teplé ponožky. Nahoru přidejte kabát nebo bundu, dle příležitosti a můžete vykročit…

 

Khaki verze

Vojenská barva i styl k módě jednoznačně patří. S tím i khaki overaly v kratších i delších verzích. Obvykle jsou ušity z pevnějších materiálů, které neprofouknou, proto se hodí i do chladnějšího počasí. Zkuste tento overal doplnit o kotníkové kozačky a hurá dělat parádu stejně jako Victoria Beckham.

 

Černá je věrná

Taky z vlastní pohodlnosti a úspoře času raději sáhnete po černé kombinaci, než byste věnovali čas vymýšlením jinak barevného outfitu? Proč ne, zachumlejte se do teplého zimního černého overalu s dlouhým rukávem. Nezapomeňte na robustní a hřejivé boty.

 

Kontrastní kabát

Nejenom, že vás udrží v teple, ale zároveň v kontrastním odstínu podtrhne váš outfit. Jak jednoduché.

 

Denim v zimě rozhodně ano

Džíny jsou praktické, pohodlné a v zimě i poměrně tepelně odolné. Stejně tak funguje i denimový overal. K němu můžete zvolit kozačky s podpatky stejně jako teplejší tenisky. Fantazii se meze nekladou.

foto: pinterest.com

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram