Jak nosit rolák jako módní odborník?

Jak nosit rolák jako módní odborník?

Byla doba, kdy byly roláky považovány za kus oblečení, který už se nikdy nevrátí na módní scénu. Jenže to byl omyl, jsou tu zas a vypadají elegantně a stylově. Jak je obléct?  

V chladném počasí jsou ideální volbou a navíc tím, že se zahalíte, ale obléknete je správně, budete vypadat sexy. Zachytili jsme několik způsobů, jak rolák nosit a možná i vy si zde najdete ten svůj styl, který vám bude vyhovovat. Jdeme na to?

Street style

Jak se ve street stylu nosí rolák? Takhle! Jednoduchý a svetrový materiál, doplněný výraznými latexovými kalhoty, koženou bundičkou a jednoduchou kabelkou. Ne, nebude vám zima, ale módu budete mít v malíčku. 

Pod šaty

Tak na to, že se nosí spoustu oblečení na sobě, už jsme si celkem zvykly, ale i tak jsou pro nás některé kombinace překvapením. Stejne jako tato. Džíny, černý rolák a k tomu delší šaty, to je prostě opravdu zajímá kombinace. Ale i to se nosí, věřte nám.

Pod košili

Rolák se dá prostě nosit jakkoli, o tom svědčí i tento styl. Bílá košile v kombinaci s černým rolákem vypadá velmi elegantně a musíme říct, že se nám fakt líbí. K tomu výrazný černý pásek a volnější kalhoty a výsledek je dokonalý.

Jednoduše

Samozřejmě klasika je klasika a pro ty z vás, co nerady experimentují, je to ta nejvhodnější kombinace. Obyčejné modré džíny, k tomu rolák a bundička, i tak to ale vypadá krásně. 

Šaty s rolákem

Vzhledem k tonu, že rolák je prostě trendy, dělají se takové i šaty. Právě tenhle styl se nám líbí, protože je divoký a velmi pohodlný. Dlouhé rolákové šaty s drsnými botami a kabátkem jsou rockerské a zároveň elegantní. 

Mezi naše favority patří snad všechno. Co u vás?

pinterest.com

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram