Jak ovlivní módní průmysl odchod Meghan a Harryho z královské rodiny?

Jak ovlivní módní průmysl odchod Meghan a Harryho z královské rodiny?

Touha žít vlastní život a věnovat se projektům, které je naplňují, je obrovská. Jaký dopad bude mít pro módní průmysl případný odchod Prince Harryho a jeho ženy Meghan Markle z královské rodiny?

Informace poměrně čerstvá, a přesto vzniklo již tisíce spekulací o tom, co bude následovat. Megxit, tedy zkráceně odchod Meghan a Harryho z Anglie může způsobit obrovský ekonomický propad.

Je to právě Meghan, která příchodem do královské rodiny přinesla doslova miliardy pro britskou ekonomiku. Proto je vhodné ptát se, zda jejich odchod přinese pozastavení toku peněz pro Británii a její módní podniky.

Meghan Markle je vlivnou módní ikonou, ale informace, kterou se svým mužem Princem Harrym zveřejnila ve středu večer, může mít za následek, že svou popularitu rychle ztratí. To by mohlo dále korespondovat s okamžitým snížením tržeb všech módních podniků, které sázejí na styl ala Meghan Markle, natož návrhářů, kteří Meghan oblékají. Pomalejší ekonomika pak může přinést společně s Brexitem spoustu dalších komplikací nejenom v módním průmyslu.

Vyhněme se ale spekulacím a počkejme na další konkrétní oficiální prohlášení.

instagram.com/@sussexroyal

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram