Jak proběhla přehlídka Victoria's Secret v Číně a co se mění?

Jak proběhla přehlídka Victoria's Secret v Číně a co se mění?

Čínská přehlídka Victoria's Secret pro rok 2017 je za námi a teď je čas na rekapitulaci. Jak proběhla? A co všechno se mění?

1. Alessandra Ambrosio končí

Po více jak dvanácti letech úzké spolupráce pro americkou Victoria's Secret se tmavovlasá modelka Alessandra Ambrosio už jako andílek neukáže. Její přehlídka v Šanghaji byla tou poslední. Svou první přehlídku šla už v roce 2005 a hned rok na to se stala hlavní tváří dívčí a hravé kolekce Pink. Ambrosio se účastnila přehlídek i v těhotenství a brzy po porodu. Že se skutečně jedná o její poslední přehlídku, potvrdila modelka magazínu Entertainment Tonight. Modelka se rozloučila s Victoria's Secret i na sociálních sítích: "Slova nedokážou popsat, jak vděčná jsem, že jsem mohla pracovat pro tak úžasnou značku, která inspiruje ženy po celém světě. Ani v těch nejdivočejších snech bych si nedokázala představit, že půjdu 17 Victoria's Secret přehlídek." Alessandra Ambrosio končí v 36 letech s tím, že se chce více soustředit na vlastní řadu plavek a hereckou kariéru.

2. Přehlídky se neúčastnila Gigi Hadid

Gigi Hadid pár dní před přehlídkou pomocí svého Twitteru oznámila, že se přehlídky nezúčastní. Důvod neuvedla. "Štve mě, že se letos do Šanghaje nedostanu. Miluji svou VS rodinu a budu s holkama alespoň v duchu." Spekulace, zda Hadid nepatří k modelkám, které musely přehlídku zrušit kvůli tomu, že jim nebylo přiděleno vízo, se nepotvrdily. 

3. Katy Perry nezazpívala, ale Harry Styles nechyběl

Každoročně zpívá na přehlídce Victoria's Secret spousty zvučných jmen, včetně Katy Perry. Ta se ale na vystoupení také nedostavila. I tady panují spekulace, zda to není kvůli zamítnutému vízu. Nechyběl však oblíbený Harry Styles, který přítomné potěšil nejen zpěvem ale také stylovým outfitem. Oblékl značky Givenchy a Gucci.

people.com ; fashionista.com ; bbc.com

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram