Jak se nosí kožichy

Jak se nosí kožichy

Nevíte si rady, jak kombinovat kožichy a jaké se nosí? Připravili jsme si pro vás pár tipů, jak je kombinovat a jaké jsou letos nejlepší!

Strakaté kožichy

Strakaté kožešiny jsou výborné v tom, že ozvláštní i ten nejnudnější outfit. Vezměte si jej k jednoduchému černému nebo bílému oblečení a výsledek bude úžasný. Černobílá kombinace nebude nudná, ale zajímavá.  V kožichu budete elegantně oblečená, proto se k němu skvěle hodí podpatky, ale eleganci můžete trochu rozbít jednoduchými teniskami. Je vhodné si k němu vzít jednoduché oblečení, protože tento typ kožichu je sám o sobě zajímavý, tak ať není váš outfit přeplácaný! 

Barevné kožichy

Letošní zimu letí barvy, proto nesmí chybět ani na kožichu. Nešlápnete vedle, pokud si na sebe vezmete ať už modrou chlupatou vestu, hořčicový kožich nebo červený kožich. U barevných kožichů je skvělé to, že se dají lehce sladit s botami a kabelkou. Kombinace červeného kožichu a červených lodiček je skvělá, ale nezapomínejte, že zde opět platí, je lepší volit jednoduché oblečení a doplnit ho extravagantním kožichem. 

Kožich s dlouhými chlupy

Kožichy s dlouhými chlupy vypadají moc dobře a elegantně. Najdete je v různém provedení, ať už jako předešlé strakaté nebo v různých barvách. Také je samozřejmě najdete v neutrální barvě, jako je například černá, bílá, šedivá nebo béžová. Zde si už nemusíte brát obyčejné oblečení, ale můžete si vzít barevný top. K tomuto kožichu si klidně vezměte tenisky, kozačky, podpatky, prostě jakékoliv boty. Kožichy v takové barvě jsou pro ženy, které nejsou až tak odvážné, ale přesto zůstávají trendy. Je možné mít celo černý outfit nebo si vzít bílý kožich a černé kalhoty, nebo naopak, černý kožich a bílé kalhoty? Kombinacím se meze nekladou!

pinterest.com

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram