Jak se nosí zvířecí vzory

Jak se nosí zvířecí vzory

Letošní podzim bude opět hodně divoký. Pokud ve vás dřímá romantická dušička, nemusíte se bát, protože ve zvířecím vzoru, který je trendy právě v tomto období, si najde ten vysněný kousek každá z nás.

Výrazné zvířecí vzory bychom si neměly nechat ujít, a to ve všech možných barvách, materiálech, a především na všem. Tento vzor najdete na kabátech, sukních, botách ale také na šatech či doplňcích. Je jen na vás, zda se rozhodnete a půjdete odvážně do zvířecího od hlavy až k patě. Pokud by to ovšem pro někoho bylo přeci jen příliš, co takhle začít jen malým detailem. Páskem přes vlněný kabát? Nebo náušnicemi? 

Sukně

Leopardí vzor skvěle vypadá právě na sukni. Letošním trendem je také tzv. slip skirt, chcete-li, spodnička. Spojením těchto dvou letošních must have budete nepřehlédnutelná. V chladném počasí skvěle doplníte koženou bundou nebo jen oversize svetrem.

Kabát

Nechte se inspirovat světovými blogerkami a dejte vyniknout svému outfitu díky teplému kabátu se zvířecím vzorem. Bude se skvěle kombinovat s bílou, černou či zemitými barvami, jako je olivově zelená, burgundy nebo hnědá.

Komplet

Jak se do tohoto trendu zahalit, a přesto nevypadat nevkusně? Nejlépe - držet se pouze jednoho vzoru a odstínu. Pak už jen nezapomenout na úsměv a budete se cítit skvěle.

Detail

Někdy je přece jen lepší začít opatrně. Každopádně se zvířecím vzorem se nikdy v davu neztratíte. Jednoduše tak oživíte váš outfit a hlavně budete tento podzim trendy.

pinterest.com

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram