Jak se obléká trojnásobná maminka a herečka Michaela Maurerová?

Jak se obléká trojnásobná maminka a herečka Michaela Maurerová?

Zastihnout trojnásobnou maminku, herečku a moderátorku, Míšu Maurerovou je téměř nadlidský úkon. Když se to však podaří, dozvíte se o její vášni k teniskám, o tom, jaké projekty jí opravdu baví i to, jak se udržuje v kondici.

Michaela Maurerová patří mezi oblíbené české herečky. Její sympatický vzhled a stálý úsměv na tváří vyzařují úžasnou pohodu a smysl pro klid. Míša ráda cestuje, ráda si dopřeje kvalitní obuv a pohodlné oblečení a velmi dobře se cítí, když má chvilku na lekci jógy. Jsou to zhruba dva měsíce, kdy porodila třetí dítě. Její život se otočil o 360 stupňů naruby, nicméně je pořád vysmátou a pozitivní duší. Oslovili jsme ji, abychom se dozvěděli, jak se jí momentálně daří...

Míšo, jste čerstvou trojnásobnou maminkou... Jaký je to pocit?

Trojnásobně hezkej.

Uměla byste si před 15 lety představit, že budete mít tak velkou rodinu?
No já jsem měla velkou představivost, ale přiznám se, že tři děti jsem si nepředstavovala. Maximálně dvě.

Jak si nového člena užívají partner a Vaše dvojčátka?
Velmi. Ze začátku byl pořadník na chování a mazlení.

Jak jste si užívala těhotenskou módu? A vracíte se po porodu ke své standardní velikosti a stylu?
Naštěstí jsem se už vrátila ke standardní velikosti a stylu, ale samozřejmě takový ty beauty věci, vzhledem k tomu, že malou nosím v nosítku a potřebuju něco pohodlného, tak ty nejsou na pořadu dne. Takže nosím věci, který jsou pohodlný a bavlněný. Těhotenskou módu jsem nenosila, díky tomu, že jsou oversize věci, tak jsem nemusela jet vyloženě podle diktátu. Co se v těhotenství nemění, jsou boty, což jsem si hodně užívala.

Říká se o Vás, že máte ráda zejména boty na podpatku…

Mám ráda boty na podpatku, ale přiznám se, že úplně nejradši mám tenisky. Dnes už se tenisky nosí i k šatům a ke všemu, což jsem velmi uvítala. Já boty na podpatku miluju, ale s dětmi a při sportování to není ideální. Takže je beru, když někam jdu a chci být za dámu. Tenisky mám ale nejraději a dnes se navíc dají nosit opravdu ke všemu.

Máte oblíbenou značku tenisek?

Mám ráda spoustu fajn značek, například Paul Green. Pak mám ráda tenisky Adidas New Balance, ale celkově nemám ráda vyloženě jednu značku, spíš mám ráda, když jsou boty pohodlný, hezký a ještě kvalitní. A na botách fakt ujíždím.

Zmínila jste, že sportujete. I teď s miminkem se to dá?

Dá se to, ale toho času pro sebe je minimum. V noci je čas pro miminko, přes den pro děti. Ale dá se sportovat i s miminkem, protože ho nosíte a chodíte pěšky. A také občas pohlídá tatínek a já si skočím na jógu, což je super.

Plánujete v letošním roce návrat ke své profesi?

Já jsem vlastně svou profesi neopustila, jenom jsem ji zredukovala na věci, který časově nejsou tak náročný a dají se dělat i s miminkem. Chodím natáčet do ČT, chodím moderovat a dělám věci, které mě baví.

Jste známá tím, že ráda podporujete různé charitativní projekty. Jako například Fandím mámám. Jaké další projekty Vás oslovily a proč?

No v podstatě mě oslovují všechny projekty, které nějakým způsobem dělají moji existenci užitečnou. I to, že jsem nějakým způsobem mediálně známá a tím pádem můžu rozšířit informaci o pomoci, nebo o tom, jak být užiteční je super. Myslím si, že když je člověk racionálně myslící, tak v sobě má pocit, že chce zpříjemnit život jiným lidem. Projekt Fandím mámám mě oslovil hodně, protože pomáhá maminkám, které jsou v těžké životní situaci a velmi transparentně jim zajišťuje pomoc s dětma, s materiálními věcmi atd., a to mi je moc sympatický, protože vím, jak je hrozně těžký být na tyhle věci sama, taky jsem si to chvilinku zažila. Další projekty, kterých jsem se účastnila, jsou Korálky dětem, kdy děti z dětského domova vyrábí korálky a mají určité zájmové činnosti. Tyto výrobky se pak prodávají na internetových stránkách a děti pak mají do startu nějaké kapesné. A zároveň projekt Život nanečisto, který je učí, jak žádat o práci a další běžný věci, který jsou samozřejmý, když máte své rodiče. Přijde mi, že pomáhat je přirozený. A když mě osloví někdo s projektem, který má podle mě hlavu a patu, tak se vždy ráda zúčastním.

Když máte chviličku čas, jak jej nejlépe využijete k odpočinku?

Budu upřímná, teď spánkem. Nebo také, i když jsem hodně unavená, tak jdu cvičit jógu a díky tomu získám dvojnásobnou energii. Anebo dělám ještě něco nepředstavitelného, že jen ležím a koukám, což je také něco, co člověk občas potřebuje.

Děkujeme Míšo za váš čas a krásný rozhovor.

 

instagram.com/michaelamaurerova

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram