Jak se oblékají distingované ženy

Jak se oblékají distingované ženy

Distingovanost bývá zřídka kdy vlastností mladých žen. Tíhnou k ní spíše starší dámy a podřizují jí líčení, účes i oblékání. 

Simona Stašová

Jedna z uznávaných českých hereček je typickou ukázkou distingované dámy. Pečlivě se stará o svou pleť, vlasy má vždy upravené, líčí se, ale nepřehání to. Často o ní můžeme číst, že se snaží dívat se na život s nadhledem a úsměvem. Tento životní přístup se také odráží v její osobě. Obléká se umírněně svému věku, vždy ji to absolutně sluší a není pochyb, že se jedná o opravdovou dámu. 

Eva Holubová

Byť je známá pro své bláznivé a vtipné role, její styl oblékání jasně hovoří o tom, že Eva Holubová spadá mezi stylové české herečky. Některé její outfity jsou trochu mladistvější, než bychom mohli očekávat, ale na druhou stranu zase příjemně zpestřují hereččin styl. 

Zlata Adamovská

Styl, který na ní většina televizních diváků zná z její role v Ordinaci v růžové zahradě 2, je důvěrný jejímu osobnímu vkusu v oblékání. Nikdy ji nepotkáte v módním výstřelku, raději vsází na čistou eleganci a tradiční konzervativní styl sáček, pouzdrových sukní a kalhot. 

Dagmar Havlová

Jako první dáma se musela Dagmar Havlová pochopitelně oblékat podle veškerých podmínek etikety. Ovšem nikdy nevypadala mdle nebo nudně. I v konvenčním oblečení vynikala a dnes ji rozhodně můžeme zařadit mezi dámy, které mají distingovaný, ale osobitý styl. 

Aňa Geislerová

V neposlední řadě musíme zařadit také půvabnou herečku Aňu Geislerovou. Ta i přesto, že je od ostatních dam výrazně mladší, rozhodně mezi ně spadá svým vytříbeným stylem a vkusem. V minulosti dokonce spolupracovala se značkou Pietro Filipi na vlastní kolekci. Aňa umí. Hrát. I se oblékat. 

Facebook

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram