Jak se oblékat v těhotenství?

Jak se oblékat v těhotenství?

Samozřejmě, že pohodlnost je na prvním místě. Nebojte se, s tím počítáme. A stejně to jde stylově, nemusíte mít jen podebrané tuniky pod prsy a legíny s balerínami. 

Jako perfektní základ velké většiny outiftů poslouží krátké šaty. Rozumíme tím rovný střih do tvaru písmene H, libovolné rukávy a celkovou délku ideálně těsně nad kolena. Tak vypadají nejjednodušší těhotenské šaty, které skvěle unosíte, prodávají se ve spoustě barev, se vzory i z různých materiálů. Jelikož jsou před námi jarní dny, nastávající maminky v tomto období ocení právě je. Jsou mnohem praktičtější než většina kalhot a díky svému strečovému zpracování porostou s vámi. 

Kombinujte je s : 

1) Volnou pánskou košilí

2) Oversized svetrem

3) Koženou bundičkou

4) Balerínkami

5) Černými punčocháčemi

Je spousta žen, která si i během těhotenství dokáže udržet svůj osobitý styl a nestojí je to ani moc peněz navíc. Z pohledu oblékání jsou na tom výrazně lépe maminky, které čekají na své potomky během jarních a letních měsíců. V té době totiž není třeba kupovat o tři čísla větší maxikabáty a počasí je pohodlným a univerzálním šatům přímo nakloněno. Pokud ale sukně a holé nohy nejsou vaším šálkem kávy ani bez bříška, skvěle poslouží těhotenské kalhoty. Dnes již nejsou žádnou výjimkou a seženete je bez větších problémů v každém řetězci. Skvěle vypadají také těhotenské džíny! 

Kombinujte je s:

1) Elastickým tílkem a kostkovanou košilí

2) Pánským sakem 

3) Delším pruhovaným trikem a kloboukem

pinterest.com

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram