Jak se oblékly celebrity na předávání cen CFDA v roce 2018?

Jak se oblékly celebrity na předávání cen CFDA v roce 2018?

Co na červený koberec oblékla Karlie Kloss, Donatela Versace, sestry Olsenovy, Kim Kardashian nebo Kendall Jenner?

Slavná modelka Winnie Harlow se na červeném koberci ukázala v tmavě modré róbě na jedno rameno s velmi vysokým rozparkem. Portugalka Sara Sampaio zvolila broskvově laděné šaty s hlubokým výstřihem a spoustu drobných volánků. Andílek Victoria's Secret Elsa Hosk zabodovala v černém obleku, který rozbila lesklou růžovou kabelkou.

Karlie Kloss nadchla fotografy zejména svým úsměvem, na sebe oblékla dlouhé bílé šaty na tenká ramínka a kontrastní obuv - černé páskové sandálky na podpatku. Leomie Anderson odhalila břicho pod kalhotovým kostýmem ve svítivé oranžové. Zpěvačka Ciara poměrně překvapila v extravagantně řešeném saku, které oblékla namísto šatů.

Supermodelka Naomi Campbell rozvířila před objektivy fotografů svůj červený model plný třásní, který završila lodičkami v totožném odstínu. Influencerka Kim Kardashian zapózovala v kompletu topu a maxisukně Rick Owens. Kendall Jenner vynesla na červený koberec chundelatý asymetrický model v jemném odstínu holubí šedi.

Alessandra Ambrosio nadchla svým rudým flitrovým modelem, jenž připomínal zavázaný saténový župánek. Cate Blanchett strčila velkou řadu mladších celebrit do kapsy svou stříbrno-černou kombinací, která byla nepřehlédnutelná, avšak decentní. Gigi Hadid nezklamala a objevila se v extravagantním elastickém overalu se sportovním potiskem. 

Návrhářka Donatela Versace se zúčastnila předávání cen v obepnuté večerní róbě posázené flitry s korzetovým vrškem. Další návrhářka Rachel Zoe dala přednost bílému modelu v oversized střihu s decentním stříbrným lemováním okolo krku a u spodního okraje šatů. Sestry Olsenovy se sladily do černé a dojem dělaly zejména jejich kabelky z hladké černé kůže.

eonline.com

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram