Jak stylově nazdobit vánoční stromeček

Jak stylově nazdobit vánoční stromeček

Dozdobit perníčky, uklidit dům a připravit se na Vánoce. Ale co stromeček? Jak ho správně nazdobit a jaké jsou trendy? Máte rádi barvy, přírodní prvky nebo spíše nic přehnaného? Pojďte se s námi podívat na 6 různých stylů.

Chybí vám inspirace a nevíte, jak nazdobit svůj vánoční stromeček? Je tolik možností, různých stylů i vychytávek. My jsme vám vybrali 6 odlišných způsobů, kde si každý může najít to své.

Bílá

Bílé Vánoce i bílý stromeček. Asi už tušíte, že letos vévodí bílá barva. Bílá je opravdu krásná s jakoukoliv kombinací, tak se nemusíte ničeho bát. Sáhněte například po pastelových tónech. Prosvětlí byt a zútulní prostředí.

Mašle

Tento trend je nejvíce oblíbený v Americe a ten, kdo má rád výrazné zdobení právě našel to své. Stromek s mašlí působí jako zabalený dáreček, ale není snadné touto metodou jej nazdobit. Proto přejeme pevné nervy.

Příroda

Nudí vás barvy, máte rádi přírodu a váš byt není žádná moderna? Pak přírodní ozdoby a materiály budou to pravé ořechové. Sáhněte po sušeném ovoci, dřevěných nebo slaměných ozdobách a třeba i podomácku vyrobených.

Klasika

Chcete barvy, ale nevíte jaké? Co třeba klasiku? Červená se zlatou vypadají skvěle za každé situace. Je to nejběžnější barva na vánočním stromečku. Tak proč se trápit, když můžete vsadit na jistotu?

Popcorn

Stále vás lákají přírodní styly a vzory, ale nevíte, co přesně hledáte? Co zkusit popcorn? Můžete zakoupit už hotové popcornové řetězy nebo si vlastní jednoduše vyrobit. Stromeček působí tradičně, a navíc pak svou výzdobu můžete i sníst.

Minimalismus

Nemáte rádi přeplácané věci a kýče? Pak jste nejspíš minimalista. Čisté a jednoduché tvary, jen pár ozdob, kdy nejčastěji převládá bílá barva. Působí nevinně a v minimalistických prostorách se bílá objevuje stále.

Zdroj foto: Pinterest.com

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram