Jak vypadá jaro v LUSH?

Jak vypadá jaro v LUSH?

Pokud hledáte něco, čím byste mohla doplnit sbírku vaší kosmetiky po jarním úklidu, zkuste mrknout do Lush nebo alespoň na jejich e-shop. Připravili si pro vás na jaro spoustu novinek. 

Lush si pro nás na letošní jaro přichystal spoustu voňavých novinek. Jelikož se blíží období Velikonoc, nezapomněl ani na ty velikonoční. Velikonoční kolekce obsahuje především koupelové bomby v pestrých barvičkách a nádherných vůních - přesně tak, jak to v Lushi máme rádi. Třeba Golden Egg je nádherně zlatavé vejce s karamelovo-medovou vůní, která zůstane příjemně viset ve vzduchu ještě dlouho poté, co koupel dokončíte. 

Ostatně koupelové bomby a pěny patří k nejpopulárnějším produktům v nabídce přírodní kosmetiky značky Lush. Naprosto roztomilý je svazek mrkviček, který stačí podržet pod proudem vody do té doby, než budete mít dostatek pěny. Novinkou letošního jara je oranžové sprchové želé Bouncy Bunny, které vás krásně namydlí, navoní a ještě si s ním užijete zábavu. Co si na Lushi cení především muži a věční zapomnětlivci jsou dopředu zabalené dárky. Balení je vždy luxusní a potěší každou ženu. A když říkáme každou, tak myslíme opravdu každou. 


LUSH ČR

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram