Jak vyrazit z práce rovnou na večerní akci?

Jak vyrazit z práce rovnou na večerní akci?

Chystáte se večer na akci, ale čeká vás předtím celý den v práci? Poradíme vám, jak se obléct a co doladit, abyste mohla vyrazit rovnou z kanceláře.

Spoustu z nás často řeší problém s tím, jak se obléct do práce, abychom se nemusely hnát domů převléct a rovnou se mohly vytratit na nějakou večerní akci, kam se chystáme. Nemusíte měnit celý outfit, abyste za den stihla několik odlišných akcí. Máme pro vás pár tipů, které vám ulehčí dlouhé hodiny rozhodování. Velkou roli hrají i ty nejmenší detaily, které mohou ve výsledku změnit celý outfit! Mezi ty nejsnazší patří například i pár rozepnutých knoflíčků u košile.

LBD

LBD (little black dress) nebo raději malé černé, jsou naprosto univerzální a hodí se do každé situaci. Pokud vás v práci čeká schůze, ale večer se chystáte do divadla na koktejl párty nebo na večeři, oblékněte malé černé šaty (klidně můžete zvolit šaty se zajímavým detailem, jako je drobná výšivka nebo volán na sukni), lodičky a sako.

Můžete si také pohrát s vrstvením; pod malé černé obléknete bílou košili, kterou pak na večer odložíte. Tenhle malý krok zcela přetvoří stávající outfit. Teď už jen stačí zvýraznit líčení a je to! 

ŠPERKY

Šperky jsou jednou z věcí, díky které můžete snadno změnit vyznění celého outfitu. Dnes už neplatí, že se přes den nemohou nosit výraznější šperky. Ovšem všeho s mírou!! Pořád ale platí, že by se s pozdějšími hodinami měly přidávat. Klidně si vezměte do práce střídmé visací náušnice. Pokud nosíte hodinky, doplňte je na večer jedním či dvěma náramky.

LÍČENÍ

Výrazná rtěnka a celkově výraznější líčení odvede v mnoha případech skoro celou práci. V práci si můžete vytvořit malou kosmetickou tašku, kde budete mít pudr, tvářenku, stíny a rtěnku, aby váš make-up na večer vypadal vždy svěže. Pak už jen stačí, když jemné stíny vyměníte za tmavší, kouřové líčení a světlou, tělovou rtěnku nahradíte výraznou červenou nebo růžovou

KOSTÝMKY A OBLEKY

Bát se nemusíte ani obleků a kostýmků. Jeden ze základů business dresscodů se dá skvěle kombinovat i na večerní akci. Zkuste zvolit vzorovaný nebo barevnější oblek. Můžete se zaměřit také na detaily a podhrnutím nohavic vznikne dojem zkrácené délky, která vypadá s lodičkami úplně skvěle. Odvážnější z vás mohou odložit tričko, body nebo košili a vyrazit jen s podprsenkou. Ty nejodvážnější pak můžou jít i bez ní.

MALÉ KABELKY A PSANÍČKA

Psaníčko je téměř jedním ze symbolů večerních akcí. Už skoro žádná z nás s sebou večer do restaurace netahá velikou kabelku, ale raději sáhneme po těch malých do ruky nebo s decentním řetízkem přes rameno. Nepotřebné papíry a notebook si nechte v práci, vyměňte velkou kabelku za malé psaníčko a vezměte jen to nejnutnější. Peněženka, rtěnka, pudr a může se vyrazit.

pinterest.com, stylishlyme.com, frocknet.com, jewinston.com,
maneaddict.com, fashiongum.com, socialbliss.com

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram