Jak vyřešit každodenní faux pas nejen v business světě

Jak vyřešit každodenní faux pas nejen v business světě

Pánské ochlupení na hrudi, nevzhledné propocené kruhy v podpaží či průsvitnost dámských podprsenek. Jak vyřešit tyto problémy, aby nebyly viditelné pod bílou košilí? Poradíme vám!

Úředníci, manažeři, ředitelé společností, učitelky, sekretářky aj. Takto bychom mohli pokračovat v nekonečném výčtu profesí, ve kterých se setkáváme s uniformitou oblečení aneb Bílá košile je základ. Nastává problém ve chvíli, kdy muž chce pod košilí schovat ochlupení či v horkých měsících potlačit pot. U žen se pak řeší viditelnost podprsenky. Co s tím? Nebojte, poradíme vám! Představujeme vám Neviditelné tričko COVERT UNDERWEAR.

#1 Jak to celé začalo

Mužští účastníci kurzu etikety a profesionální image přivedli autorku triček na tento ryze český výrobek. Byli skeptičtí vůči bílým tričkům a nátělníkům, které skrze bílou košili prosvítala, a tak si nemohli sundat v letních měsících sako. Viditelné kruhy od potu v podpaží byl dalším důvodem ke stížnostem mužů. Proto Hana Vydrová přišla s nápadem tělových triček, která doslova splývají s lidskou kůží. Zajímavostí je, že byla první na světě a jsou chráněná jako užitný vzor.

#2 Průsvitnost podprsenky jako věčný problém

Trápení však nemají jenom muži. Business dámy se potýkají především s průsvitností podprsenky. Lacině vykukuje zpod košile a necítíme se tak komfortně. Moc dobře víme, že bílé prádlo pod bílou košilí není dobrá volba, ale s výběrem té správné tělové barvy je zkrátka potíž. Ne vždy totiž naleznete stejný odstín spodního prádla, který by kopíroval naší kůži, a tak, po několika minutách strávených v obchodních centrech, odcházíme zklamané domů. Navíc ne každý den, máme náladu na tělové prádlo, že dámy?

#3 Vidíte, že nic nevidíte

Neviditelné tričko COVERT UNDERWEAR je tak řešením pro obě pohlaví. Jejich okraje jsou laserově ořezávány, tudíž jsou bezešvé a nedochází k nevzhledným přechodům konce rukávů. Mají unikátní barvu, která doslova splyne s kůží, a navíc jsou véčkového střihu, tudíž nejsou vidět ani po rozepnutí horních knoflíčků. My však nejvíce fandíme 100% přírodnímu bavlněnému materiálu, díky kterému zachytí pot, a přesto nemá tendenci zapáchat.

#4 Na vlastní kůži

Byla jsem nedočkavá, až tento lehounký, avšak zakrývající zázrak vyzkouším. K sakům či v teplejších dnech ráda nosím moji oblíbenou košili dovezenou ze Španělska, která mi slouží už krásných 10 let. Je ze 100% bavlny a já se nemůžu „nabažit“ její lehkosti, která se dotýká mé kůže. Má to ale háček. Je extrémně průhledná. V zimě to maskuji již zmíněnými saky a v létě bazíruji na maminčině rčení: „Je léto, oni ti to prominou.“ A tak nechávám svoji tělovou podprsenku skrze ni prosvítat. Ne vždy je to ale vhodné, a to především na pracovních schůzkách, a tak ji bohužel nechávám doma a volím místo ní jiný oděv.

Jakmile se mi do rukou dostalo Neviditelné tričko, okamžitě prošlo touto zatěžkávací zkouškou. Bude vidět spodní prádlo, či nikoliv? Posuďte sami!

bez trička

s tričkem

Ano, myslím, že se zcela shodneme. Prošlo na jedničku s hvězdičkou a pro mě je to učiněný zázrak. Navíc jsem překvapena tak jemnou strukturou materiálu, že na těle není doslova ani cítit. Na všech výrobcích, které mi vyhovují, pak nejvíce oceňuji fakt, že jsou ryze české výroby. Automaticky se řadí mezi mé lovebrandy. Jsem šťastná, že v létě už půjde má oblíbená košile na schůzky a nemusím se stresovat z pohledů na můj výstřih.

Redakční tip: Tričko je vhodné i pod lehké svetříky, které díky lehkému triku nemusíte tak často prát. 

#5 Spodní prádlo: praktické a trendy

A pokud máte trable spíše s průsvitností bílých kalhot, sukní či letních šatů i na to značka COVERT UNDERWEAR myslí. Pánské boxerky nejen, že splynou s kůží, ale jsou z velmi příjemného materiálu, které pánům zajistí maximální komfort. Na dámy se samozřejmě nezapomnělo a je verze spodního prádla i pro ně. Kalhotky mají vysoký střih do pasu, který je aktuálně nejvíce žádaným. O vysokém střihu jsme nedávno psaly zde. Praktické a trendy zároveň! A za to vám ručíme. 

Zdroj fotografií: pinterest.com; osobní fotografie

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram