Jaké královské zvyky porušila Meghan Markle?

Jaké královské zvyky porušila Meghan Markle?

Jak je známo, britská královská rodina má mnoho pravidel, která by se zkrátka měla dodržovat. Podívejte se, jaká pravidla podle královské etikety porušila snoubenka prince Harryho Meghan Markle!

Rozdílné náušnice

Náušnice, které jsou rozdílné, se v běžném životě moc nenosí a rozhodně by neměla dělat výjimku ani Meghan. Lidé si toho nemohli nevšimnout. Když vévodkyně otočila hlavu, na jednom uchu měla náušnici s malými hvězdami a na druhém náušnici ve tvaru V. Zřejmě to nebyla zrovna ta nejlepší volba, ale myslíme si, že od minimalismu by upouštět rozhodně nemusela a měla volit dvě stejné náušnice. 

Britské značky

Očekává se, že britská královská rodina by měla podporovat britské módní návrháře a značky, jako jsou například Burberry a Alexander McQueen. Meghan ale vzhledem k tomu, že je Američanka a několik let strávila v Torontu, zvolila bílý kabát kanadské značky Smythe.

Roztrhané džíny

Tímto outfitem vyvolala herečka velkou vlnu kritiky. Mnoho lidí neustále srovnává Meghan s Kate Middleton, která by si nikdy nevzala roztrhané džíny. Podle královské etikety jsou roztrhané džíny vysoce neformální, což je důvodem, proč by je měla Meghan raději nechat ležet ve skříni.

Neupravený drdol

Podle královské tradice by si měly ženy zakládat na svých vlasech a jejich účesu. Vlasy by měly být vždy upravené a elegantně sepnuté. Královna Alžběta často nosí své vlasy schované pod kloboukem a u Kate uvidíme vlasy jemně zastrčené do vlasové síťky. Již dvakrát jsme mohli u Meghan vidět neupravený drdol, ze kterého byly spuštěny pramínky vlasů.

 

Jsme toho názoru, že tyto lehké odklony od etikety a zajetých zvyklostí nejsou až tak velké prohřešky a věříme, že se všechna pravidla královské etikety Meghan brzy jistě naučí.

Co vy na to, jste stejného názoru?

 

stylecaster.com 

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram