Jarní móda pro nastávající maminky

Jarní móda pro nastávající maminky

Říká se, že jaro bývá nejhezčím obdobím roku. Pokud si pod srdcem nosíte svůj malý poklad, jistě si příchod jara užíváte dvojnásob. Co si vzít na sebe, když bříško povyroste a oznamuje světu příchod nového života?

Na jaře máme možnost konečně shodit přebytečné vrstvy. Už žádné teplé bundy ani kabáty. Zkuste si těhotenství užít i z pohledu módy a oblékejte se tak, abyste zdůraznila krásu, kterou těhotenství přináší.

Košilové šaty

Košilové šaty převázané páskem tak, aby bříško opravdu vyniklo, bývají jednou z nejlepších voleb. A je jedno, jestli se chystáte do práce nebo do kavárny s kamarádkou. Tohle vám bude zaručeně slušet.

Hnědé puntíkované šaty 1 249 KčModré šaty 1 149 Kč  / Černo-béžové šaty 1 249 Kč

 

Tričko s tříčtvrtečním rukávem

I když bychom od jara očekávali nejlépe dny plné teplého počasí, ještě pořád je to zrádné a tričko s tříčtvrtečním rukávem se skvělé hodí. K tomu krásné vázání nad bříško, případně rovnou kombinaci s kojícím tričkem a máte využití na několik dalších měsíců. Navíc vám v něm bude naprosto pohodlně.

Pruhované tričko těhotenské i kojící 499 Kč  /  Starorůžové kojící i těhotenské tričko 449 Kč  /  Tmavě modré těhotenské tričko 449 Kč

 

Těhotenská halenka

Do práce, na schůzku nebo na oběd s maminkou? Vyzkoušejte krásu elegantních halenek. K nim ladně přehoďte přes ramena jednobarevné sáčko a máte vyhráno. Rozhodně nebudete litovat a budete se cítit báječně.

Bílá halenka s květy a krajkou 489 Kč  /  Modrá halenka s puntíky 689 Kč  /  Tmavě modré tílko 439 Kč

 

Džíny, kalhoty nebo sukně?

Těhotenství není vadou na kráse, právě naopak. A v dnešní době už je tolik možností, jak se obléknout. To znamená, že můžete vybírat z různých stylů džínsů, koupit si klasické kalhoty, které vás nebudou přes bříško škrtit nebo si koupit těhotenskou sukni. Všechny možnosti jsou povoleny.

Modré boyfriend džíny 899 Kč  /  Černo-zelená vzorovaná sukně 399 Kč  /  Khaki kalhoty 899 Kč

 

zoot.com

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram