Jenny Packham v jarní kolekci vsadila na blyštivé 3D aplikace

Jenny Packham v jarní kolekci vsadila na blyštivé 3D aplikace

Nemohli jsme napsat, že návrhářka představila párty kolekci i přesto, že byla plná blesku, sklíček a flitrů. Párty ale nebyla. Měla o něco víc. Něco, co zní jako high-end.

Jenny Packham se obešla bez velkolepé show s lidmi. Na uvedení její nové jarní kolekce 2018 ji bohatě vystačila jedna modelka a komorní ateliérové prostředí a pouhých dvacet pět modelů. V kolekci byste nenašli minimalistický design, sama britská návrhářka není zrovna jeho vyznavačkou. Proto pokaždé, když uvede novou kolekci, její modely dýchají životem a rozhodně nejsou jednoduché nebo snad nudné! Jarní kolekce jednoznačně podporuje ženskost a to díky staženému pasu, hlubokému véčkovému výstřihu a hlavně náboji, který byl modelům přidán.

"Zkoušeli jsme jednoduché večerní šaty, ale pak toho bylo tolik, co se mohlo přidat, že jsme do nich raději šli naplno," vysvětluje návrhářka. Ve skromné kolekci převažují dlouhé šaty na zem. Packham se však neomezila jen na pár odstínů nebo jednotný střih, každé z nich byly navrženy úplně unikátně. Moderně a zároveň párty působil nebesky modrý overal posázený flitry, který představuje alternativu večerních šatů. A jak jsme již naznačili na začátku, přestože návrhářka kolekci naplnila blyštivými sklíčky, leskem, flitry a 3D aplikacemi, pravděpodobně byste si šaty na párty neoblékla. Na to jsou prostě příliš luxusní. Právě luxus a high-end rukopis Jenny Packham zastupují to, co jarní kolekci 2018 posouvá o několik levelů nahoru.

fashionisers.com

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram