Jiří Bartoška a modelka Kateřina Sokolová pro dobrou věc

Jiří Bartoška a modelka Kateřina Sokolová pro dobrou věc

Prezident MFF KV Jiří Bartoška a modelka Kateřina Sokolová otevřou festivalový Moët Summer Lounge bar přípitkem pro dobrou věc.  

Nadační fond Kateřiny Sokolové AutTalk má velký důvod k radosti – na letošním 53. Mezinárodním filmovém festivalu Karlovy Vary bude partnerem, na nějž se bude připíjet v Moët Summer Lounge baru. Každá zakoupená elegantní lahvička Moët Mini přinese fondu AutTalk počet korun odpovídající počtu ročníků MFF KV, tedy 53 Kč. Symbolicky prvního přípitku pro dobrou věc se 30. června při slavnostním otevření Moët Summer Lounge baru zhostí prezident festivalu Jiří Bartoška s modelkou a zakladatelkou nadačního fondu AutTalk Kateřinou Sokolovou.

„Mám z této spolupráce velkou radost a na letošní ročník karlovarského festivalu se už moc těším. V Möet Summer Lounge baru najdete ideální příležitost, jak spojit příjemné s užitečným. Vychutnáte si skvělé šampaňské Möet a pomůžete navýšit celkovou částku, kterou vynaložíme na podporu pečujících rodin. Doufám, že se tam potkáme,“ zve Kateřina Sokolová.

“Přípitek pro dobrou věc” je filantropická iniciativa po vzoru hollywoodských filmových hvězd. Za každou slavnou osobnost, která se zúčastní a připije na zdraví a slávu karlovarského festivalu, přispěje Moët nadačnímu fondu Kateřiny Sokolové AutTalk. Připojit se může každý návštěvník festivalu, který zavítá do atraktivního Moët Summer Lounge baru přímo v centru dění na terase hotelu Thermal a zakoupí Moët Mini (20 cl) během celého festivalového týdne. V prodeji bude také ikonická „podpisová“ lahev Moët o objemu 600 cl, kterou ozdobí svým podpisem přítomné filmové hvězdy.

Zakoupením lahve Moët Mini může každý přispět nadačnímu fondu AutTalk
 

Nadační fond Kateřiny Sokolové AutTalk

Nadační fond AutTalk podporuje vše, co pomáhá rodičům usnadnit péči o dítě s autismem. Nadační fond AutTalk, který v roce 2015 založila Kateřina Sokolová s tatínkem Janem Sokolem, zprostředkovává přímou finanční podporu pro rodiny, pomáhá každému, kdo potřebuje poradit s řešením každodenních situací s dítětem, poskytuje psychickou podporu, sociálně právní poradenství či praktické rady, co a jak zařídit. Nadační fond AutTalk rovněž zprostředkovává setkávání rodičovských skupin s přednáškami a diskuzemi.

 

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram