Jste pozvaná na svatbu? Tipy, jak se na ni obléct

Jste pozvaná na svatbu? Tipy, jak se na ni obléct

Je tu jeden z nejočekávanějších okamžiků tohoto roku - svatební čas. Pokud jste pozvaná na svatbu a lámete si hlavu co na sebe, máme pro vás několik tipů. Nadýchejte inspiraci...

Svatební zvony za chvíli vašim hostitelům zazvoní a vy stále přemýšlíte a hledáte, jak se na takovou velkolepou akci obléknout? Co je vhodné, a co naopak přestřelek? Jaké barvy a střihy? Jak skloubit letní horké dny s outfity ladící se do formálnosti? Pojďme si společně tyto otázky zodpovědět.

Barva společenského oděvu

Jedno z nejdůležitějších faktorů při výběru outfitu je barva. Rozhodně zapomeňte na bílou, na tu má nárok pouze nevěsta. Proto zvolte raději pastelové barvy, bledě modrá, růžová, zelenkavá... Romantické barvy se naprosto hodí do letního prostředí svatebního rituálu. Zkuste je aspoň pro tentokrát vyměnit za černou, ta by se na svatbě v ženských outfitech objevovat neměla. Pokud však i vy chcete přeci jen zazářit, nebojte se vklouznout do lehké a vkusné extravagance. Avšak nezapomeňte, den patří především nevěstě.

Střih a styl

Velmi důležitým krokem je hned ten první při obdržení pozvánky. Přečtěte si ji pořádně, zkuste pochopit pojatý styl svatby a podle toho i své oblečení poté zvolte. Pokud se chystá svatba v přírodě, kde bude mít princezna bílou sukni a k ní kecky, ani vy se nesnažte o nějaký velevážený styl. Naopak do honosnějších událostí byste se měla mnohem lépe připravit. Tak či onak, zvažte nejen šaty ale i nevšední overálek.

Doplňky

Slavnostní situace jako jsou tyto, si vyžadují i smysl pro detail. Proto, pokud už máte vybrané šaty, délku, střih a barvu... ještě není vyhráno. Dolaďte ve své míře i doplňky, které jsou nedílnou součástí celého trendy looku. Zvažte, jestli se na svatbu hodí celý obsah vaší šperkovnice nebo 12 cm podpatky s novou větší kabelkou ve stejné barvě, do které jste právě zamilovaná. Decentnost, tou se řiďte.

Náš tip:

Jak už jsme avizovali, pastelové barvy jsou těmi nejvhodnějšími. Náš tip však směřuje přesně k jedné barvě, a tou je lila. Nádherná, romantická, veselá a velmi decentní barva, která splňuje veškeré očekávání, co se svatebních hostů týče. Velmi trendy a šik. Dokonce i módní mola si ji zamilovala!

Zdroj foto: pinterest.com

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram