Julia Roberts ztvární jednu z nejmocnějších žen módního průmyslu

Julia Roberts ztvární jednu z nejmocnějších žen módního průmyslu

Americká herečka Julia Roberts se právě v těchto dnech mění v přísnou, nekompromisní, avšak všemi uznávanou dámu a módní ikonu.

Světová kinematografie a módní průmysl si jdou ruku v ruce, přesto filmů, v nichž hraje móda jako taková ústřední roli, stále ještě není dostatek. Neztrácejme ale naději, protože filmoví tvůrci na tento nedostatek v poslední době reagují s daleko větší intenzitou a Móda se tak čím dál častěji dostává ke slovu.

O to se již v příštím roce přihlásí i právě připravovaný snímek s názvem Mother’s Day, jehož hlavní roli sehraje Julia Roberts. Americká oscarová herečka razantně změní svou vizáž, protože ve filmu Garryho Marshalla ztvární roli pro mnohé obávané, především ale uznávané módní ikony a šéfredaktorky americké Vogue.

Správně tušíte, že onou mocnou ženou módního průmyslu, která má často přímý vliv na nejnovější trendy a rozhoduje, kdo bude mít to privilegium se zobrazit na stránkách světově proslulého Fashion Magazínu, není nikdo jiný než Anna Wintour, jíž se notně nadneseným avšak bravurním způsobem v minulosti pokusila ztvárnit Meryl Streep alias Miranda Priestly.

Filmy s módní tématikou v hlavní roli, které by měl znát každý fashionfil

 

  

  

Dior a já, Yves Saint Laurent, notorický známý snímek Coco Chanel, Ďábel nosí Pradu, Jasmíniny slzy, Velký Gatsby, kde můžete obdivovat šaty navržené samotnou Miucciou Prada a šperky od Tiffany & Co, Pret-a-porter, Sex ve městě, Annie Hall nebo také Snídaně u Tiffanyho, jež proslavil legendární „malé černé“.

  

 

 

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram