K jakým outfitům nosit kotníkové boty?

K jakým outfitům nosit kotníkové boty?

Přinášíme pár tipů, jak nosit oblíbené kotníkové boty do práce, na párty a k jakému oblečení vypadají nejlépe. 

Kotníkové boty jsou jistota. Za pár let se staly stejně oblíbenými a běžnými jako padnoucí džíny nebo balvněné triko. Víme, že jsou ve skříni. Je jednoduché je nazout a jsou skvěle variabilní. 

1) Společně s bílou
Klasické tmavé kotníkové boty budou v zimě vypadat stylově společně se světlým oufitem. Tím máme na mysli světlé kalhoty, béžový oversized svetr a huňatý kožíšek. 

2) Do práce
Zkuste klasický kancelářský look obměnit. K pouzdrové sukni a elegantní košili obujte místo podpatků kotníkové boty. Automaticky tím dosáhnete jiné úrovně stylu.

3) Ponožky ven
Možná se vám to na první pohled zdá příliš, proč ale někdy nezariskovat? Pořádně teplé vysoké ponožky vám totiž z kotníkových bot klidně můžou vykukovat. Nejlépe budou působit pletené v přírodních tónech. 

4) Na párty
V módě jsou nespoutané maxisukně, pokud si chcete obléci takovou na večírek, doplňte ji kotníkovými botami bez podpatku. Budete vypadat žensky a přesto trochu jinak. Lépe. 

5) Kraťasy - proč ne?
Vrstvení je číslem jedna mezi módními hity a tak až budete příště oblékat teplé punčocháče a kraťasy, doplňte je oblíbenými kotníkovými botami

Zdroj: whowhatwear.com, zoot.cz,
pinterest.com

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram