Kabelky z hladké kůže v luxusní kombinaci s černou srstí a černým lakováním české značky KRAS

Kabelky z hladké kůže v luxusní kombinaci s černou srstí a černým lakováním české značky KRAS

Designérka Helena Krásová představuje dvě novinky značky KRAS, které vás potěší lehkou extravagancí i luxusem odlesků černého laku.

foto: Ondřej Rychnavský / se svolením značky KRAS

Dvě rafinované kabelky vyrobené z prvotní touhy po různé textuře materiálů nově doplňují portfolio značky KRAS, kterou v roce 2015 založila česká designérka Helena Krásová. Kabelky Bobby vyrobené výhradně v českých dílnách jsou ručně ušity z kvalitní italské hovězinové usně. Jedna se na první pohled chlubí lehkou extravagancí černé srsti, druhá pak luxusem odlesků černého laku. Obě kabelky si můžete už nyní osobně vyzkoušet ve SmetanaQ Showroom.

Dokonalý pocit z dotyku kůže

Každý vytvořený produkt KRAS má vlastní název a bývá vyroben v několika barevných provedeních. Nejnovější kousek značky KRAS se jmenuje Bobby a má dvě varianty. Ty se liší materiálem, ze kterého je vyrobena klopna kabelky. Na počátku vzniku těchto nových kabelek byla touha autorky po produktu s různou texturou materiálů. „Při navrhování dlouhodobě volně vycházím z fascinace městem, brutalistickou i moderní architekturou a jejími siluetami. Kabelky jsou typické oblými i ostrými hranami, na první pohled jednoduché, ale v detailu propracované, rafinované a kvalitně zpracované. Fascinují mě haptické a výrazné materiály a tentokrát jsem pro ně našla v kolekci místo,“ komentuje vznik novinek designérka Helena Krásová. Autorka těmito novými výrobky doplňuje kolekci kabelek Diane a Camille, poprvé představených na podzim 2021 na Designbloku.

Rafinované řešení kabelky umožňuje vícero použití k různým příležitostem

Tělo nových kabelek Bobby tvoří kvalitní hladká italská kůže. Klopny jsou vyrobené z kůže s černou srstí a lakované černé kůže. Uvnitř kabelky je hladká černá podšívka a také kapsa na nezbytné drobnosti. Délka úzkého popruhu umožňuje nosit kabelku na jednom rameni nebo křížem přes tělo. Ovšem díky rafinovanému uchycení popruhu ke kabelce můžete popruh odepnout a kabelku vzít k outfitu i jako psaníčko, aniž by dojem z čistých linií rušilo vyčnívající poutko.

Kabelka Bobby s černou srstí vyniká lehkou extravagancí a také svou hebkostí, která nutí její majitelku se s novým doplňkem doslova mazlit. Varianta s černou lakovanou kůží pak vzbuzuje pozornost svými hladkými odlesky a působí velmi elegantně při denním nošení i v záři večerních městských světel. K této lakované kabelce při koupi navíc získáte hadřík z mikrovlákna, díky němuž kabelku snadno udržíte krásně lesklou.

foto: Ondřej Rychnavský / se svolením značky KRAS

Udržitelnost a kvalita jako samozřejmost

Kabelky jsou vyrobeny ve spolupráci s firmou z východních Čech, se kterou designérka Helena Krásová dlouhodobě spolupracuje, a která má letité zkušenosti s výrobou kožené galanterie. Materiály pro výrobu kabelek si designérka osobně pečlivě vybírá, většina z nich pochází z Itálie od firem, které dbají na udržitelné fungování a nabízí širokou škálu usní i barevných variant.

 

 

 

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram