Kaia Gerber plná melancholie pro anglický Vogue

Kaia Gerber plná melancholie pro anglický Vogue

Říjnové obálky módních časopisů zaplňují nádherné mladé ženy. Vogue UK hlásí jako sílu přírody mladou modelku Kaiu Gerber.  

Dcera Cindy Crawford je krásná a elegantní, i proto ji společnosti nabízejí jednu spolupráci za druhou. V tomto případě oblékla stylistka Clare Richardson modelku do šatů značek, jako jsou Ralph Lauren, Monse či Dolce & Gabbana. Kaia se v posledních týdnech zviditelnila také díky módnímu týdnu v New Yorku, kde prezentovala například Alexandera Wanga.

Není to zdaleka první obálka, na které je Kaia vidět. Od deseti let je v centru módního dění jako doma. Francouzský Vogue ji na obálku uvedl společně s její matkou Cindy, když jí bylo třináct let. Od té doby se její kariéra veze ve velkém. Nakonec největší podíl na její popularitě má právě její máma. Její otec Rande Gerber je pro změnu nejlepším přítelem herce George Clooneyho, proto má Kaia i své herecké příležitosti. Pro Kaiu její rodiče zvolili cestu slávy, a to i přesto, že samotná Cindy se k modelingu dostala až ve svých 19 letech. U dcery na takové zdrženlivosti netrvala, proto se Kaia do velkého módního kolotoče dostala opravdu brzy.

Na snímcích anglického Vogue pro říjen vypadá Kaia tajemně až smutně. Z větší části černobílé oblečení dodává fotkám dávku dušičkového podzimu, smutku a melancholie. Na druhou stranu je to po delší době kolekce fotek, ze které nesrší polonahé modelky se sexy výrazem, takže vlastně proč ne…

fashiongonerogue.com

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram